2777
2789
عنوان

شوهرم چند وقته جای خوابشو

220 بازدید | 15 پست

از سرکار میاد میشینه پای تلویزیون تا خود صبح همونجا خوابش میبره 😥😓😭اصلا سرد شده ی مدتی ی بار سر این موضوع دعوامون شد آخه نصفه شب پاشدم دیدم تی وی روشنه و آقااا خوابش برده😏🤧🤷🏻‍♀️اون شب بهش گفتم بیا سرجات بخواب می‌گفت خوابم نمیاد درصورتیکه داخل چشاش کاسه خون بود بس ک از خستگی کار قرمز شده بود الآنم کنترل ها و برداشتم آوردم اتاق. درم قفل کردم گفتم دیگه حق نداری بیای داخل اتاق 😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا

نمی‌دونم🤧😭کلا از اتاق فراریه نمی‌دونم چرا با اینکه اتاقمون پر از آرامشه از این ایفل ها خریدم گذاشتم بوش آدمو مست خواب می‌کنه نمی‌دونم این چشع خیلی دارم حرص میخورم سر این قضیه

یعنی از رابطه فرار میکنه؟

کلا انگار دیگه حسی بهم ندارع نمی‌دونم چرا رابطمونم خوب بوداااا تا اینکه این گندبازیاشو شروع کرد و منو دلسرد از رابطه برقرار کردن با خودش 😓🤷🏻‍♀️