2777
2789

همسرم اخیرا طوری شده که باید بهش بگم این کار رو بکن که دقیقا همون کار رو انجام بده ،مثلا اگر بگم برای اسباب کشی گردگیری خونه جدید بریم ... بعیده که بره خار از چارچوب گردگیری ،لکع های شیشه هارو هم بگیره یا بالکن بشوره یا مثلا چکه کردن شیر رو سریع درست کنه یا مثلا یک نقص یا کار عقب مونده یا بی نظمی رو رفع کنه ...

فقط گردگیری می‌کنه بعد میگه خب دیگه چکار کنم؟؟؟؟!!!!! میگم بابا تو هم یک آدمی مردی چک کن مثلا پشت توالت فرنگی ها همیشه لجنزاره بشور یا کف خونه طی باید بکشیم یا مثلا از سر کار نیاد محاله که بگه کارتن خالی داریم یا نه برای چیدن وسایل؟ یا اینکه باهات بچینم کمک کنم؟,

کلا هر چیزی که بخوام همون رو فقط انجام میده 

معمولا هم درست و کامل و صحیح و ژوری که میخام انجام نمیشه و برای انجامش هم کلی تبصره و اما و اگر میاره ،اخرشم خودم باید انجامش بدم 

نه فکر تاریخ اجاره س،نه قسطا،نه پس انداز ،نه آینده نه بچه دار شدن نه تعمیر خرابی های وسایل و خونه و پیشرفت و ....فقط حرف پیشرفت میزنه

حتی ظاهرشم با دعوای من میرسه یا باربری و هزینه ها و ...کلا دخالت نداره 

میگه من اصصصصلا وقت ندارم همش الکی میگه وقت ندارم بااینکه جلوی چشم خودم کلللی وقت هم داره 

وقتی هم میگم اینجوری تمام فشار زندگی روی منهدمرررد دارم سکته نیزنم میگه منم دارم تا لعدظعر میرم سرکار خسته میشم 

چکارش کنم امشب هم دعپامون شد سر همین که یا بیفکری می‌کنه یا کارای محوله رو اصلا درست و بموقع انجام نمی‌ده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم حتی لیوانش رو توی سینک نمیزاره من باید جمع کنم‌.اینجوری بار اومدن تغییر نمیکنن

از منم هیچ کار نمیکنه خودم باید یادآوری کنم فلان چیز خرابه که شاید بعد چندبار بره دنبالش 

فکر کنم خیلی ذهنش درگیر یه موضوعیهمن خودم اینجوری میشم

چه موضوعی که خودش و زندگی و آینده رو ول کرده هر لحظه درگیره ،ی موقعایی هم در نمیاد ببینه چخبره دورش

راجع به همین موضوع حرف بزنید باهاش

دو هفته پیش بهش گفته بودم شنبه ۱۷ اسباب کشی داریم سنگ اوپن رو یا اصلاح کن یا تعویض کن گفت نگران نباش بسپار به من اصلاح میکنم تعویض نمیخاد ....مثل همیشه ... الان دو روز مونده به اسباب کشی رفته سراغ سنگ اوپن ،اومده  میگه نه اصلاح نمیشه تعویض هم دیگه چون جای دیگه هزینه کردیم توی این دوهفته نمیشه ! بابا مررررد زودتر بگووووو زودتر بفکر باش اعلام کن ی گلی به سرم بگیرم الان دو روز مونده تعطیل رسمیه چکار کنم من!!!

دقیقا من‌نمیدونم چرا مردا اینطورن انگار این کار برا یکی دیگه ست بی خبال بی خیال فراموشکار 😅😅

دقیقا.احساس مسئولیت نمیکنن سر ب هوان بیخیالن هر چی بگی هستن.پیر شدم از دستش دیگه ول کردم فایده نداره هی حرص خوردن