2777
2789

دوستان میخواستم تجربیاتمو در مورد چند تامحصول پوستی که خودم استفاده کردم و تاثیری ندیدم ازش براتون بگم شاید به درد کسی خورد نمی‌دونم شایدم برامن موثر نبود اولیش ضد آفتاب ژنو بایوتیک بی رنگ پوست چرب ک اتفاقا پوستمو خیلیم چرب می‌کنه اصلا هم مات نیس دومیش تونر اوردینری ک هیچ تاثیری ازش ندیدم الکی گرونه سومیش سرم ویتامین سی گارنیر بازم برا من خوب نبود بعدیش آبرسان زرد رنگ کلینیک چیز خاصی ندیدم ازش فقط تنها چیزی ک خیییلی دوسش داشتم تونر گلو پیکسی یعنی عالی بود برا من پوستمو لایه برداری میکرد و روشن.ممنون میشم شما هم تجربیاتتون رو از محصولات پوستی بگید چه اونایی ک خوب بود چ اونایی ک بد بودن براتون ممنونم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کرم ضد ترک پریم برای وقتایی که دور بینی و لبم تو زمستون خشکه میزنه خوبه

کرم آبرسان لورال و دوست دارم باهاش جوش نمی‌زنم 

میسلار گارنیر مخصوص پوست چرب برام خوب بود

ژل الوررا سیکل خیلی خوبه 

و اینکه کاری به چیز خاصی ندارم تجربه ام ثابت کرده 

پوست خوب میخوای 

خوب تمیزش کن

طی ۳مرحله

اول با میسلار

دوم با شوینده مناسب

سوم با تونر

یا 

روغن نارگیل 

بعدم یه شستشو با آب خالی و خشک کردن صورت با دستمال کاغذی

اگه هر شب به این ترتیب صورت و تمیز کنی

مثل آینه میشه

اسی لوازم آرایش هم بگو لطفا

ریمل فقطططططط بل

خط چشم فقط میبیلین کاسه ای

کانسیلر کاپرا میبیلین 

کرم پودر گارنیر مپ 

پنکیک ورسای شیگلم 

رژگونه شیگلم گلدن رز

رژ لب .بل کارتیر فلورمار 

آبرسان شیگلم

من ازینا راضی بودمممممم

پوستم مختلط و مستعد جوش 

ریمل فقطططططط بلخط چشم فقط میبیلین کاسه ایکانسیلر کاپرا میبیلین کرم پودر گارنیر مپ پنکیک ورسای شیگلم ...

ممنون عزیزم

تا حالا از محصولات گابرینی استفاده کردی؟ نمیدونی خوبن یا نه؟ چون بنظرم قیمتشون مناسب تره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
ممنون عزیزمتا حالا از محصولات گابرینی استفاده کردی؟ نمیدونی خوبن یا نه؟ چون بنظرم قیمتشون مناسب تره

آره کرم پودر شو داشتم خیلی خوب بود

تا اینکه دیدم دارم جوش میزنم

روشو نگاه کردم دیدم  چون انقضاش گذشته بود

وگرنه عالی بود