همسرم اخیرا طوری شده که باید بهش بگم این کار رو بکن که دقیقا همون کار رو انجام بده ،مثلا اگر بگم برای اسباب کشی گردگیری خونه جدید بریم ... بعیده که بره خار از چارچوب گردگیری ،لکع های شیشه هارو هم بگیره یا بالکن بشوره یا مثلا چکه کردن شیر رو سریع درست کنه یا مثلا یک نقص یا کار عقب مونده یا بی نظمی رو رفع کنه ...
فقط گردگیری میکنه بعد میگه خب دیگه چکار کنم؟؟؟؟!!!!! میگم بابا تو هم یک آدمی مردی چک کن مثلا پشت توالت فرنگی ها همیشه لجنزاره بشور یا کف خونه طی باید بکشیم یا مثلا از سر کار نیاد محاله که بگه کارتن خالی داریم یا نه برای چیدن وسایل؟ یا اینکه باهات بچینم کمک کنم؟,
کلا هر چیزی که بخوام همون رو فقط انجام میده
معمولا هم درست و کامل و صحیح و ژوری که میخام انجام نمیشه و برای انجامش هم کلی تبصره و اما و اگر میاره ،اخرشم خودم باید انجامش بدم
نه فکر تاریخ اجاره س،نه قسطا،نه پس انداز ،نه آینده نه بچه دار شدن نه تعمیر خرابی های وسایل و خونه و پیشرفت و ....فقط حرف پیشرفت میزنه
حتی ظاهرشم با دعوای من میرسه یا باربری و هزینه ها و ...کلا دخالت نداره
میگه من اصصصصلا وقت ندارم همش الکی میگه وقت ندارم بااینکه جلوی چشم خودم کلللی وقت هم داره
وقتی هم میگم اینجوری تمام فشار زندگی روی منهدمرررد دارم سکته نیزنم میگه منم دارم تا لعدظعر میرم سرکار خسته میشم
چکارش کنم امشب هم دعپامون شد سر همین که یا بیفکری میکنه یا کارای محوله رو اصلا درست و بموقع انجام نمیده