2777
2789

هفته ۳۲ بارداریم کمرم شدید درد میکرد اینجا دیدم میگن با روغن زیتون ماساژ بدین خوب میشه همسرم ماساژ داد یه لحظه حس کردم یه چیزی تو شکمم کش اومد همراه ماساژ بعد اومدم اینجا خوندم میگن ماساژ کمر باعث سقط میشه خدایااا😭

وای من یه تایمی از کمردرد چهاردست وپا میرفتم توالت انقدر اوضام داغون بود کمرمو دخترم محکم ماساژ داد بعد خوندم نباید میداده ولی مشکلی هم خداروشکر پیش نیومد نگران نباش

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر بچه به چس بند نیست با یه ماساژ سقط شه ک دیگه هیچی 😂💔💔💔💔

ملت بالا پایین میبرن قرص میخورن سقط شه نمیشه

ماساژ سقط کنه؟

یسری هم ک میبینی بچشون با دلایل مسخره سقط شده

چون مشکل داشته اصلا از اول

هر ماساژی که نه باید ببینی چطور ماساژ داده نباید خیلی فشار داد چون نقاط فشاری در کمر هست که برای زايمان استفاده میشه 

کمر درد هست ولی برا کمتر شدنش قرص های کلسیمت رو جتما بخور و از دکترت بخواه بهت نرمش بده 

استرس گرفتم بخدا🥺

نه بابا استرس چی

استرس سمه اتفاقا

خیالت راحت

ببین رک بگم

بچه سالم باشه بخواد بمونه میمونه🤝🏻

ندیدی اینهمه زن ک میگن وای ما بچه نمیخواستیم سر بچهه چمیدونم کپسول گاز بلند کردیم پله بالا رفتیم

پریدیم پایین

هیچیش نشده 

یسری حتی قرص میخورن برا سقط 

باز باید برن عمل کنن

این نشون میده

سقط به همین راحتی ها هم نیست

ولی چون اکثرا یسری رو میبینن ک سقط شده بچشون به دلایل ساده و الکی

میترسن

در صورتی ک مطمئنن اون جنین مشکل داشته ک نمونده

بچه داره تکون میخوره ینی طوری نمیشه درسته؟

نه گلم اگه بخواد اتفاق بیفته دوراز جونت به خونریزی ودرد میفتی نگران نباش یادت نره آب گرمم زیاد خوب نیست نری زیر دوش آب گرم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴