2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دیرم ۸ سال تلاش کرد زن رو عاشق خودش کنه فایده نداشت زنه تمام طلا و مول و ماشین رو برداشت و حدا شد بعد چند ماه هم با یه پولدارترش ازدواج کرد

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

آره هیچی زنش جدا شد فقط به خاطر این که گفته بود باید بیای شهر ما زندگی کنی اما این مرده قبول نکرده بود گفته بود اون جا سختمه دل گیره نمی تونم اونم جدا شد رفت با یه بچه گفته بود منم از خانواده ام نمی گذرم.

حالا ۷ سال گذشته این شوهرش هنوز وایساده برگرده زنه زنگ می زنه میگه برام ماشین بخر دخترمو ببرم بیارم براش ماشین میخره کلی خورد و خوراک میخره می فرسته خونه براش خرید زد به اسمش کلی منت می کشه اما اون بر نمی گرده.

یه زن وکیلی اومده بود گفته بود من باهات ازدواج می کنم تیپ و چهره مرده عالیه این گفته بود نه من عاشق زن سابقمم نمی خوام ازدواج کنم خدا کنه کسی به عشق یه طرفه به نظرم گرفتار نشه چه زن و چه مرد عشق هم معجزه می تونه باشه هم مثل زهر کشنده.

🤍🤍