2777
2789

معلم پارسالشون باعث شد من دوباره شرو کنم به قرص خوردن حالمو بد کرده بود با رفتارا کاراش سخت گیریاش .معلم تمسالش واقعا راضیم خدا ایشالا بهش سلامتی بده 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید فحش بدن 

البته معلم اول پسرم جلو بچه ها پسرمو تحقیر کرده بود و با نداد زده بود تو سرش خودشو فحش دادم پدرشو نه مدرسشو عوض کردم

دولتی بود بردم غیر انتفاعی

دخترمم سال اول دولتی بردم معلم شخصیتش ی جوری بود مدام غر میزد و دخترم اذیت بود اجازه نمیداد سرویس بره و و و بازم بردم غیر انتفاعی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اخر فوش میخوری

فقط جوری رفتار کن که فقط سر امتحانا فوشت بدن نه کل سال🫡😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سال گذشته بله عالی بودن 

امسال نه با اینکه یکی از مدارس خوب و غیرانتفاعی شهر هست 

کلا دقت کردم هر معلمی که یه مقدار سابقه اش تو مدرسه بالا رفته دیگه خدا رو بنده نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

پسرم هفتم یک معلم اجتماعی داره خیلی بچم و اذیت میکنه خدا ازش نگذره. پسرم دیروز از ساعت پنچ تا 12پاورپوینت درست کرد برده بود مدرسه معلمه نزاشته بود ارائه بده. گفته هر کس خودم بخوام از روی دفتر میگم چند هفته قبلم پسرم یواش خندیده بچه ها به همین معلم بیشعور گفتن فرستاده بودش دفتر بچم ترسیده بود اخه مظلومه اینقدر گریه کرده بود. از معلمای لاشی و بی ادب شوهرم رفته صحبت کرده میگفت معلمه خیلی بی ادب بوده