فردا تولدمه. همسرم امشب اومد خونه بعد از تقریبا یه ربع گفت در سبد غذام رو باز کن غذام رو نخوردم خراب میشه. سبد رو که باز کردم کیک تولد و شمع بود خیلی ذوق کردم و تشکر. هیچوقت تبریک تولد نمیگه فقط کیک میگیره. بعد رفتم شمع ها رو گذاشتم روی کیک گفت روشن نکن بذار برا بعد که بتونی عکس بگیری. منم گذاشتم یخچال برا بعد شام که دیدم دپرسه و میگه کیک نمیخوام چیزی نگفتم و گذاشتم برای فردا. الان کیک دست نخورده توی یخچاله و من ناراحتم که چرا حتی نگفت تولدت مبارک. به خدا برای بقیه روزای مهم مثل روز زن یا سالگرد ازدواج یه تبریک نمیگه و اصلا یادش نیست.باور کنید من حاضرم برا همین تولد هم کیک نگیره فقط یه تبریک ساده بگه.همیشه برا سالگرد ازدواج خودم کیک میگیرم و برا تولدش حتما کادو و کیک از یه جای خوب... روز مهندس هم حتی بهش پیام تبریک میگم . االبته کلا بی احساسه یه عزیزم و حرف عاشقانه بهم نمیزنه. منم مثل خودش رفتار میکنم. الان هم میدونم بخاطر اوضاع مالی و چک برگشتی اعصاب نداره ولی خب منم حق دارم.منم تصمیم گرفتم اصلا کیک رو فردا بدم به کسی که متوجه اشتباهش بشه اما چون pms هستم میخوام تصمیم عجولانه نگیرم. ( الان مشکلم بی احساسیشه این تولدم کردم بهونه) همیشه تنها میرم خرید تنها میرم دکتر. اگه بدونه دارم میرم دکتر بعدش نمیگه چی شد. بی تفاوته نسبت به من. صبح تا شب که سرکاره فقط من زنگ میرنم بهش در طول صبح تا شب. خودش یه احوال نمیپرسه ازم حتی اگه مریض باشم. با اینکه اصلا خسیس نیست تا حالا 1000 تومن پول بهم نداده چون خودم سر کار میرم و غرورم اجازه نمیده بگم پول بده و صد البته مشکل مالیش هم در نظر میگیرم. خیلی خیلی خیلی تو زندگی کوتاه اومدم اما اصلا قدر دان نیست.