2777
2789

قیمتش دو میلیون 

به شوهرم گفتم برای اولین بار در طی این ۱۱ سال برای پولی که میخوام بدم معترض شد گفت دو تومن میخوای بدی اعتماد به نفست زیاد شه 

همیشه هر کاری بخوام بکنم ایراد نمیگیره

دوستمم گفت بیا ۱۰۰ تومن بده به من من اعتماد به نفستو زیاد کنم. 

ولی من نمونه فیلمای روانشناسه رو دیدم خوب بود حرفاش.

حالا شما دوره ای برای افزایش اعتماد به نفس میشناسید؟ قیمتاش چجوریه؟من نمیشناسم همینطوری گوگل کردم پیدا کردم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

به هیچ عنوان نرو 

خواهرانه ازت میخوام اول وویس های دکتر اذرخش مکری درمورد اعتماد به نفس رو گوش بدی بعد تصمیم بگیری 

طولانیه ولی برای یه عمر دعام میکنی

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

دوره منظورت چیه؟ اگه مشاوره گروهی هست خیلی هم خوب 

اما اگه از اوناس که فقط یه نفر میشینه راجع به اعتماد به نفس یه سری حرفایی میزنه ، والا خود روانشناسا هم قبولش ندارن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هیچ عنوان نرو خواهرانه ازت میخوام اول وویس های دکتر اذرخش مکری درمورد اعتماد به نفس رو گوش بدی بع ...

مرسیییی که راهنمایی کردی حتما 

دوره منظورت چیه؟ اگه مشاوره گروهی هست خیلی هم خوب اما اگه از اوناس که فقط یه نفر میشینه راجع به اعتم ...

اره از همیناس که صحبت میکنه

البته من کلاس گویندگی و فن بیان میرفتم که اعتماد به نفس هم راجبش صحبت میکرد

من والا فن بیان و اینام خیلی خوبه تو دانشگاه به راحتی میتونستم ارائه بدم ولی بعصی جاها تو زندگی واقعا احساس کمبود اعتماد به نفس میکنم

من والا فن بیان و اینام خیلی خوبه تو دانشگاه به راحتی میتونستم ارائه بدم ولی بعصی جاها تو زندگی واقع ...

کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم رو بگیر خیلی خوبه قیمتشم خیلی خوبه 

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤
دوره های روانشناسی خیلی کلی هستن و نمیشه واسه همه به کارشون برداما تقویت اعتماد به نفس چیز خیلی خوبی ...

اوهوم خیلی خوبه مخصوصا تو شغل من 

من خیلی محتاط و ترسو ۶ستم و این برای شغلم اصلا خوب نیست