2777
2789

چندبار پیش اومده میگن پات سبکه ولی برای خودمو زندگیم اصلا رو شانس نیستم. به این رسیدم کسایی که برای بقیه شانس میارن خودشون خیلی بدشانسن . ینی به هرچی دست میزنم سنگ میشه چراااا؟

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرانی ای هست که این حرفُ نزنه؟

عه چه جااالب من فک میکردم خودم تنها این حسو دارم. پس اینا که کسبو کار میزارن میلیاردر میشن یا خیلی طریقای دیگه پولدار میشن چرا باید بگن بدشانسن؟پس این همه ادم پولدار دورو بر من هست چی؟اینا که خوش شانسن. 

منم اگ وسط بیابون لوت یه مغازه پیدا کنم برم توش چنان شلوغ میشه بیخیال خرید کردن میشم 😂

من خودم تا حالا بهش دقت نکردم ولی میبینم فروشنده ها میگن . شایدم میخوان مشتریش شم!😄

عه چه جااالب من فک میکردم خودم تنها این حسو دارم. پس اینا که کسبو کار میزارن میلیاردر میشن یا خیلی ط ...

پاقدم منظورمه

برن یه جایی شلوغ شه

کاسبا هم که کلا کارشون نالیدنه شما جدی نگیر

ترفندشونه جدی نگیر

برام مهم نیست حرف اونا که جدی بگیرم. برام سواله اگه برا بقیه شانس میارم چرا برا خودم ندارم شانس

برام مهم نیست حرف اونا که جدی بگیرم. برام سواله اگه برا بقیه شانس میارم چرا برا خودم ندارم شانس

همین میگم 

شانس نمیاری فقط اونا میگن

به همه میگن

از هر ۱۰ تا ایرانی حداقل ۹ تاشون این تجربه رو دارن