لافارر/دیپ اسنس/اووو یه عالمه برند بود دیگه یادم نمیاد .. میخوام سفارش بدم بعد همه چی یه عالمه نظرات مثبت و منفی داره .. استرس میگیرم بخرم بزنم به صورتم
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کم چرب🤣 .. من یه شوینده قبلا استفاده میکردم مال همین شرکتا.. هم خشکش رو استفاده کردم هم چربش رو 😐😂برام فرقی نمیکرد . خشک نیست پوستم اصلا ولی زیاد هم چرب نیست
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
یه چیز ملایم و تاکید میکنمبدون الکل بگیر از نوتروژینا و لنبنا و بیوآکوا و ایمیجز و سادور تا میتونی د ...
یه چیزی میخوام که هرروز بتونم استفاده کنم چون هرروز میرم بیرون ضد آفتاب و کرم پودر و اینا میزنم میخوام تمیززز صورتمو بشورم