2777
2789

لافارر/دیپ اسنس/اووو یه عالمه برند بود دیگه یادم نمیاد .. می‌خوام سفارش بدم بعد همه چی یه عالمه نظرات مثبت و منفی داره .. استرس میگیرم بخرم بزنم به صورتم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوع پوستتون؟

کم چرب🤣 .. من یه شوینده قبلا استفاده میکردم مال همین شرکتا.. هم خشکش رو استفاده کردم هم چربش رو 😐😂برام فرقی نمی‌کرد . خشک نیست پوستم اصلا ولی زیاد هم چرب نیست 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
والا هرچی گرفتم راضی بودم

میشه اسمشو بگید؟ و برای چه نوع پوستی 

یه چیز ملایم و تاکید میکنم

بدون الکل بگیر 

از نوتروژینا و لنبنا و بیوآکوا و ایمیجز و سادور تا میتونی دور شو...

در ضمن شوینده کوزارکس اکتیو هست اگه گرفتی ۲ بار در هفته فقط بزن

تو چنل

Letscare

کلمه شوینده رو سرچ کن کلی اطلاعات مفید داره

پوست مختلط  و‌مستعد جوش 

سیمپل 

نو اکنه 

هیدرودرم 

لافارر 

استفاده داشتم راضی بودم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
یه چیز ملایم و تاکید میکنمبدون الکل بگیر از نوتروژینا و لنبنا و بیوآکوا و ایمیجز و سادور تا میتونی د ...

یه چیزی می‌خوام که هرروز بتونم استفاده کنم چون هرروز میرم بیرون ضد آفتاب و کرم پودر و اینا میزنم می‌خوام تمیززز صورتمو بشورم 

شوینده ملایم نگاه کن نیست تو چنلی که گفتم؟

چنل تلگرامه؟ بالا نیومد برام