2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا ک طلا فروشی نیس

یه جوری میگی طلافروشی نیس انگار دادگاه خانواده و مطب پزشکی هست که مردم میان اینجور تاپیکاشونو میزنن سوال کردم شما اطلاعات نای مجبور نبودیجواب بدی که گلم

یه جوری میگی طلافروشی نیس انگار دادگاه خانواده و مطب پزشکی هست که مردم میان اینجور تاپیکاشونو میزنن ...

اخه طلا ساعتیه

بعد بسته به نوع طلا فروشی ام‌هست

یسریا برا سکه خیلی بیشتز از حد واحد کم‌میکنن

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

اخه طلا ساعتیهبعد بسته به نوع طلا فروشی ام‌هستیسریا برا سکه خیلی بیشتز از حد واحد کم‌میکنن

نه میدونم اصلا الان ممونه من ۱۷و ۵۰۰ بخرم دو هفته دیگه که بخوام بفروشم سده باشه ۱۹ تومن من موقع فروش یودم کنم میخواستم بدونم حد معمولش چقدر کم میکنن

نه میدونم اصلا الان ممونه من ۱۷و ۵۰۰ بخرم دو هفته دیگه که بخوام بفروشم سده باشه ۱۹ تومن من موقع فروش ...

خب طلا بی اجرت بخر سودش بیشتره

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

خب طلا بی اجرت بخر سودش بیشتره

نه میخوام کادو بدم میخوام یه جوری نباشه که من ۱۷۵۰۰ بدم بعد طرف بفروشه یهو انگار یه کادو کم قیمت گرفته باشه چون الان با پول ربع سکه میتونم ۴گرم طلا بخرم اما ربع سکه دو گرمو نیمه اما خوب چون به اقا میخوام کادو بدم طلای زینتی نمیشه بدم بعد میدونم که قراره نقدش کنن

نه میخوام کادو بدم میخوام یه جوری نباشه که من ۱۷۵۰۰ بدم بعد طرف بفروشه یهو انگار یه کادو کم قیمت گرف ...

اون بستگی داره ک کی بخواد بفروشه

میتونی بهش مثلا فاکتور خرید رو بدی به بهانه اینکه طلا فردشیه گفته حتما فاکتور خرید رو موقع فروش باید همراه داشت

اینو بهش بگو و فاکتور رو بهش بده

ک اگرم‌روزی فروخت بدونه چقدر تو بهش پول دادی

حتی میتونی‌اگ‌طلا فروشع اشنا باشه بگی فاکتور رو مثلا مقداری بیشتر بنویسه