2777
2789
عنوان

ناراحت ترینم

219 بازدید | 13 پست

چجوری ۸ ساعت بیرون کار میکنید باشگاه میرید و کارای خونتونم انجام میدید حتی بعضیا با وجود بچه تا ۸ شب بیرونن ....

من فقط یه باشگاه میرم بدنم خورده همش درد دارم و خستم حتی موقعی که سرکار میرفتم همش مریض بودم بدنم خیلی ضعیفه خیلی ناراحتم از این موضوع

چند وقته میری باشگاه؟

منم شاغلم اوایل واسم سخت بود آشپزی کنم ظرف بشورم خونه مرتب کنم ولی الان عادت کردم میخوام باشگاهم شروع کنم ولی از بدن دردش میترسم😬

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولشه عادت میکنهبدنت

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

عادت میکنی هرچی از بدنت بیشتر کار بکشی قویتر میشه مثل فرق یه ادم معمولی با یه وزنه بردار یا بوکسور یا دونده  

من اول دانشگاه میرفتم بعد ازدواج اضافه شد بعد کار شیفتی بعد بچه اول بعد بچه دوم بعد مدرسه رفتنشون بعد بچه سوم بعد دانشگاه اونا و مدرسه این و همچنان کار خونه دااری بچه داری شوهر داری تا لب گور