2777
2789

تاپیکم تعطیل شد😂

تو تاپیک بعد از مرگ شوهرتون چیکار میکنید خیلیا نوشتن شیرینی میدیم یا خوشحال میشیم 

منم اون تاپیک رو زدم تا قدر شوهر و زندگیشون را بدونن چون واقعا ناراحت شدم وقتی دیدم خانوما چقدر راحت درمورد مرگ عشقشون حرف میزنن 

وگرنه من غلطططط بکنم عاشق مرد متاهل بشم یا وارد زندگی کسی دیگه بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلیداسرار درست کردی دختر

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

کسی که ارزوی مرگ کسی رو میخاد قطعا قلبش سیاهه و خدا میدونه باهاش چیکار کنه ( کارما )

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اونی ک میگه شیرینی میدم عاشقش نیس ک عشقش باشه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

خود مردا میخارن

الان یه مرد متاهل همسایمونه عاشقمه و سرویسم کرده البته عشق که نیس چون هرز میپره مردک روانی 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

خانما گاهی اونقد تو زندگی ظلم میبینن تو دلشون میگن اگ ایم نباشه من راحت میشم بعد اگ همون مرد سرما بخوره تا دباره خویش نکنن ول نمیکنن جوری دورش می‌گردن ک فرشته ها نمیگردن

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی