2777
2789
عنوان

عقد دوستم چن روز دیگس چی بپوشم😬

138 بازدید | 17 پست

هفته اینده احتمالا جشن عقدش باشه؛دوست صمیمیمه.همسرم ک اجازه نمیداد اولش اصرار کردم و زبون ریختم  الان میگه اگ رفتی ساده میری و لباست باحجاب باشه ی وقت کسی فیلمی عکسی چیزی بخواد بگیره از مجلس تو ی وقت لخت نیوفتی؛؛بااینکه زنونه مردونه جداست تازه😬

ی مدل لباس مجلسی پوشیده خوشگل بهم معرفی کنید هرچی تو نت گشتم چیز جالبی بالا نیورد

دختر تَوابّ ب دستِ صاحب الزمان💚اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازین خوشم میاد

خیلی بلنده من قدم ب این بلندی نیس بپوشم زار میزنه😂

دختر تَوابّ ب دستِ صاحب الزمان💚اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

کت و شلوار مجلسی بپوش

بدم میاد دلم میخواست ی پیرهنی چیزی بود از همین مدل بلندا ولی مجلسی ولی هرچی گشتم اونجوری ک مدنظرم بود پیدا نکردم

این لختیه؟؟

ی مدل تمام حجاب میخوام ب زور راضی شده اینو نشون بدم کلا منصرف میشه😬😅

پآیین تنه راسته ست ، من از مشهد خریدم

لباس خودته یعنی؟خیلی قشنگه