2777
2789
عنوان

بچها واقعا من دوس دارم برم روانشناس😐😅

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیم ساعت ۵۷۰سک ساعت ۱میلیون

به نظرم ماهی یک بار بری پیشش خوبه 

برو یه بار بعد اگه زود تر از بک ماه دیگه خواست نوبت بنویسه ، بگو آقای دکتر من ماهی یکبار شرایط اومدن پیش شما رو دارم 

به نظرم ماهی یک بار بری پیشش خوبه برو یه بار بعد اگه زود تر از بک ماه دیگه خواست نوبت بنویسه ، بگو آ ...

من سالی یکبارم شرایط مالیشو ندارم😅

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

من سالی یکبارم شرایط مالیشو ندارم😅

آها اشکالی نداره عزیزم 

سخت نگیر به خودت 

من کتاب های روانشناسی زیاد خوندم و همچنین قانون جذب هم کار کردم و میکنم اگه دوس داشته باشی  تا جایی که بتونم راهنمایی میکنم.

بهزيستي و مراكز بهداشت رايگان داره

نمیتونم‌ک برم‌بهزیستی😑

مراکز‌درمان هم روم‌نمیشه

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

آها اشکالی نداره عزیزم سخت نگیر به خودت من کتاب های روانشناسی زیاد خوندم و همچنین قانون جذب هم کار ک ...

واقعا ممنون‌میشم

افتادم یادع اون جکه میگه تراپی دیگه جواب گو نی رو بیارید ب چای و تریاک😂

😂😂😂