2777
2789
عنوان

بنظرتون مردا ذاتا پرروترن

48 بازدید | 8 پست

خودم ۲۶سالمه 

فروردین امسال ازدواج کردم ( عقد کردیم ) فعلا نرفتیم سر خونه زندگیمون 

هرکیو میبینم ، مخصوصا اونایی که اوایل با عشق و عاشقی شروع کردن ، دارن طلاق میگیرن ، مخصوصا تو واقعیت ، فک میکردم فقط اینجا اینطوریه، نا اینکه تو واقعیت هم موردای زیادی دیدم

منم چند وقته با دیدن تاپیک های خیانت و طلاق و ..... هم تو واقعیت هم مجازی ، خیلیی نسبت به شوهرم بدبین شدم 

با وجود اینکه طفلی خطایی ازش سر نزده 

همسایمون بود، اونموقع من ۲۱سالم بود ، گفتم میخوام درس بخونم اونم صبر کرد تا ارشد و کارشناسیمو خوندم و تموم شد 

دیگه اومدن خواستگاری و عقد کردیم 

اون اوایل قبل عقدمون ( صیغه محرمیت خونده بودیم ) اون  اصلااااا خجالت نمی‌کشید برعکس من که وقتی دستمو اولین بار گرفت  خجالت میکشیدم ،چون من تاحالا با هیچ پسری دوست نبودم ، خجالتی بودم نسبت بهش ،  عرق میکردم اون اصن عین خیالش نبود براش عادی بود 

انگار از قبل تجربه داشته 

یا مثلا همه اولین هارو اون شروع میکرد ، اولین بار اون بوسم کرد ، بغلم کرد یا دستمو گرفت ، باهام شوخی میکرد 

خب مسلما ه اونم اولین بارش می‌شود باید یکم خجالت می‌کشید دیگه نه ؟ 

الان همش حساس شدم 

شک افتاده تو دلم ذهنم درگیره 

بنطرتون مردا ذاتا پرروترن؟؟؟یا من حساس شدم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا مردی که بخواد خجالت بکشه نیست باید برای همه‌چیز اول مرد پیش قدم بشه پس زن خودشو خراب کنه اول بره بوس کنه بغل کنه 😂من بعد از ده سال از زندگی مشترک باید سه بار شوهرم بیاد سمتم تا من ی بار برم سمتش اونم با خجالت 😅😂