2777
2789
عنوان

توروخدا مامان هایی که دخترنوجوان دارن بیان دخترم و عموش

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 62 پست

ببین گلم شاید هیچ منظوری نداشته باشه ولی خب ادم ی چیزایی میبینه و میشنوه ک میترسه ،بنظرم بهشون تذکر بده ب هرحال حریم ها حفظ بشن بد نیس 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ (وگرنه فحشه ک نثارت میکنم فهمیدی نر الدنگ)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی میترسم این دخترم احساساتیه عقل نداره یه وقتی این حس رو اشتباه نگیره تو ذهنش البته پسره واقعا پس ...

ببین خودت یواشکی زیر نظر داشته باش حتما حتما غافل نشو 

ببین رفتارشون با هم چطوریه در چه حد هست 

شاید هم چون سنشون بهم نزدیک هست صمیمی شده باشن خب میش

آره امکانش هست ولی متاسفانه با توجه به چیزی که خودم دیدم همیشه حساسیت خاصی رو این موضوع دارم 😅😅

دیدین وقتی یه چیزیو به چشم خودت ببینی دیگه محاله یادت بره و اعتماد کنی ؟

خیلی این اتفاق افتاده تو همین نی نی سایت یا سایت عای خبر دیدم

خب منم شنیدم ولی اون ادما خیلی ذاتشون بده

دیگه میتونی تشخیص بدی چجور ادمیه اینجور ادما مشخصه 

برام دعا کنید 😔دنیام غمه

دخترت رو منع نکن از اینکار اما غیرمستقیم یه داستان از خودت سرهم کن مثلا از اشخاص خیالی و محوریت داستانم مربوط به روابط بین محارم باشه و اغراقم توش باشه( امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم) و دراخر به دخترت بگو اگر هرمشکلی پیش اومد در هرشرایطی بیاد به خودت بگه بدون هیچ ترسی و بهش اطمینان بده تو مثل دوستشی و اون از همه چیز برات مهمتره

اینجوری نه فکری انداختی توی سر دخترت و نه مستقیم منعش کردی، به اینم فکرکن که شاید واقعا صمیمیت بینشون بدون منظور باشه.

🗝

یاد جاریم افتادم 

شوهرم دخترشو که بغل میگرفت باهاش بازی کنه مثل اینکه خوشش نمیومد 

بعدا یه جا خلوت بهم گفت،که حس بدی میگیره،از تعجب چشام اندازه کاسه شده بود.لال شده بودم 

اومدم خونه به شوهرم گفتم ،که فلانی دوست نداره دخترشو بغل کنی ،شوهرم به حدی عصبانی شد که ترسیدم ازش 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
آره امکانش هست ولی متاسفانه با توجه به چیزی که خودم دیدم همیشه حساسیت خاصی رو این موضوع دارم 😅😅دید ...

خیلی ولی گیر دادن زیادی هم خوب نیست سر لج میفته بذار کنار هم باشن چیزی نمیشه

پیش گیری بهتر از درمان است!!!

مخصوصا تو این مورد که اگر طوری بشه درمانی ندارد!!!! 

بگو کنار هم بشینید و نگا کنید لزومی نداره دراز بکشید و.... جلو چشم شما هم باشن ، یه بهانه ای بیار کنارشون باش

یاد جاریم افتادم شوهرم دخترشو که بغل میگرفت باهاش بازی کنه مثل اینکه خوشش نمیومد بعدا یه جا خلوت بهم ...

خب اون چرا اومده به شما گفته🤣

من نگرانیم ازینه جفتشون تو رنج 15 تا 20 سال هستن و نفهمن