2777
2789

خانم محترم خواهر عزیزم صادقانه بهت میگم تا زمانی که یاد نگرفتی به هم جنس خودت رحم کنی و بهش احترام بداری انتظار نداشته باش جنس مخالف بهت احترام بذاره و رحم کنه زمانی که ما زن ها به خودمون رحم نمیکنیم چه انتظاری از مرد ها داریم ؟ دور از جون همتون(خطاب به بعضی خانم های محترم چند بار به همجنستون بی دلیل انگ هرزگی زدید ؟چند بار از رو آرایش و ظاهرش قضاوتش کردید؟چند بار به خاطر رد شدن از کنار پارتنر های سست عنصرتون اون رو سعی کردید خراب کنید؟چند بار انگ تقصیر به دختری که تجاوز بهش شده رو به لباس و پوشش و رفتار دختره زدید؟)

پس هیچ انتظاری ننیمونه

از ماست که برماست

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤝🏻

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خوب امری نیست

نه خیر نیست❤️😊

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

این جماعت غروب تویه تاپیک میگفتن هفت تا پسر حق داشتن به دختر یاسوجی تجاوز کنن

و دختره حق نداشته استوری بزاره😵‍💫🤣

یعنی جزای یه استوری رو برای یه زن تجاوز بهش میدونن

اینارو نصیحت میکنی؟

اینارو باید چله ختم حمد بزاریم به نیت شفاشون😶🤣

بعضی از بانوان گرامی مرض هرزگی در وجودشون رخنه کرده

اونا دیگه قابل درمان نیستن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

این جماعت غروب تویه تاپیک میگفتن هفت تا پسر حق داشتن به دختر یاسوجی تجاوز کننو دختره حق نداشته استور ...

آره منم از صبح دارم از درد همون میسوزم قشنگم که انقدر آتیش گرفتم

تا ابد و یک روز حق گفتی البته چه زن چه مرد هر کدوم خطا کنن به یک اندازه مقصر هستن

👌صد البته

دقیقا به خاطر احترام به هم نوعم  سعی میکنم پوشش و آرایشم طوری نباشه که مردی توجهش به من جلب بشه . دقیقا واسه همین احترام به همنوعم و اینکه می دونم نقطه ضعف مردا چشمشون هست سعی میکنم پوشیده و ساده باشم

شماکاملا درست میگی ولی بعضیا خدایی شورشو در آوردنواستا

بله عزیزم اینم درسته کاملا اما بعضی خانما بی رحمانه زن ستیزن

عزیزم این فکر سمی شبیه سرطان لاعلاجه تو وجوود بعضیا خود تحقیری رخنه کرده محلشون نده

متاسفانه🥲