2777
2789
عنوان

به یکم همدردی و کمک نیاز دارم 🙂🙂

39 بازدید | 10 پست

سلام دختری ۱۶ ساله هستم صرفا اومدم اینجا با شما دردودل کنم چون واقعا این روزا رفیق با مرام و قابل اعتماد اصن نیست راستس من مدتیه تیک عصبی ولم نمیکنه برای هر چیزی اونقدری عصبی میشم میزنم هر چی دورمه رو میشکونم دوم دبیرستانم و فشار درسا واقعا روم فشار اورده همین چند روز پیش زدم اینه اتاقمم شکستم دیگه اصلن نمیتونم تحمل کنم امیدم به زندگی به زیر صفر رسیده روانشناس و پزشک  هم به خاطر دلایلی دیگه از یه جا به بعد نرفتم  قرص اعصاب هم  توهمی میکنه منم نمیخوام ادمی بشم که بدون قرص دووم نمیاره . بقیه هم میگن خوشی زده زیر دلت یعنی هر کسی از لحاظ مالی مشکل نداشته باشه خوشبخته ؟ تو این سه سال کلی ادم از دست دادم مادربزرگم پارسال فوت کرد از اون موقع تا الان هر وقت یادش میوفتم گریم میگیره دوستامم پارسال دسته جمعی از پشت بهم خنجر زدن امیدم به زندگی زیر صفر خلاصه که زندگی واقعا خستم کرده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم هدف بزار مثلا اینقدر که درست مهمه خب برای درست هدف بزار و غرق هدفت شو با هدفت زندگی کن اینا باعث میشه به چیزای الکی فکر نکنی مثلا مگه قراره همه دوست داشته باشند بنظر زندگی بدون دوست آرامشی داره که هیچکس نداره زندگی در گذر خودت را با آن بچرخان

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
خب نگفتی دلیل ناامیدیت چیه؟اینجور که میبینم مشکل خاصی نداری ولی افسرده ای

راستش خودمم نمیدونم به حدی رسیده که همه چی رو هم تلنبار شده منم نمیتونم این فشارو تحمل کنم .ممکنه بخاطر سنم باشه ؟

راستش خودمم نمیدونم به حدی رسیده که همه چی رو هم تلنبار شده منم نمیتونم این فشارو تحمل کنم .ممکنه بخ ...

احتمالا بخاطر سنته من تو ۱۶ سالگی داغووون بودم چون شرایط وحشتناکی داشتیم کسیم اهمیتی نمیداد کلیم فحش میخوردم

ببین عزیزم هدف بزار مثلا اینقدر که درست مهمه خب برای درست هدف بزار و غرق هدفت شو با هدفت زندگی کن ای ...

منم از رشته ای هم که انتخاب کردمم پشیمونم ولی خب تقریبا راه برگشتی نیست و پیدا کردن هدف از هر چیزی برام سخت تره 

منم از رشته ای هم که انتخاب کردمم پشیمونم ولی خب تقریبا راه برگشتی نیست و پیدا کردن هدف از هر چیزی ب ...

راه برگشت هست اگه میدونی قراره علاوه بر دو سال کل زندگیتو تباه کنی واقعا بهتر نیست برگردی؟ولی اگه میتونی خودتو با شرایط وفق بدی خب بهتره ادامه بدی همین راه را

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی