2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وسط پذیرایی خونه مامانم داریم با بچه هام میخواییم 

تعطیلات اومدیم، دوریم از هم

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

حالم خوب نيست

ى اتفاقى كه منتظرش بودم بشه نشده و خيلى گريه كردم …اخرش بلند شدم گفتم لابد خيره 

ولى كلا روزهايى كه شهادت باشه ى جور خاص ناراحتم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

کلا ذهنم پر از فکرای داغون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هیجی میخوام برم بخوابم خستمفردا هم پاشم برای امتحان شنبه بخونم به امید اینکه امسال سال اخرمه

موفق و مؤيد باشى

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

سرشب شام خوردم دوباره گرسنم شده پاشدم ی کف دست نون و دوتا قاشق قورمه سبزی خوردم حالا دارم حرص میخورم از این معده درد و این همه گرسنگی😭 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....