2777
2789

من وسایلای خونم سفیده میخوام ماشین ظرفشویی بگیرم ، یکی سفیده دکمه ای هست یکی هم نقره ای و لمسیه ، کدوم بهتره؟ دوست داشتم لمسی باشه میگم شاید لمسی بهتره ولی نقره ایه لمسیه ، سفیده دکمه ای هست ، چکار کنم ؟؟ سفید دلمه ای یا نقره ای لمسی؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

برا من دکمه ایه سیلور هم قشنگه هم راضی ام

برا مادرشوهرم سفید و لمسیه پیش اومده که دستش خورده خاموش شده متوجه نشده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من دکمه ایه سیلور هم قشنگه هم راضی امبرا مادرشوهرم سفید و لمسیه پیش اومده که دستش خورده خاموش شد ...

اها ممنون عزیزم ، پس دکمه ای خوبه همرنگ وسایلام

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
دکمه ای دارم بهتره.زن داداشم لمسی داره وقتی روشن نمیشه بری نزدیکش برنامه اش بهم میریزد یا خاموش میشه ...

عه چه بد و حساس ، پس همون دکمه ای ، ممنون عزیزم 

اها ممنون عزیزم ، پس دکمه ای خوبه همرنگ وسایلام

اوهوم🤌مبارک باشه پیشاپیش

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

سفید دکمه ای بگیر. موقع خرید اقاهه راهنمایی خوبی کرد گفت وسایلای برقی که زیاد داغ میشن اونایی که لمس ...

جدی به من نگفتن ، پس همون سفید دکمه ای برمیدام که همرنگ وسایلمم باشه،ممنون گلم

بعد هم سفید هیچوقت از مد نمیفته و خستت نمیکنه

درسته 👍

لمسی نگیراگه یهو دستت بخوره بهش برنامه هاش به هم میریزه

ممنون گلم سفید و دکمه ای میگیرم