2777
2789
عنوان

چرا آنقدر زشتم

82 بازدید | 7 پست

سلام هجده سالمه میخوام بگم انصاف نیست بقیه دخترا تو سن من آنقدر خوشگل و جذابن بعد من اینجوری. هم لاغرم هم قدم بلنده موهامم نازک و کوتاهه پوستمم که افتضاح اجزای صورتمم که تعریفی نداره اندام زنونه هم که هیچی واقعا خیلی مزخرفم نمی‌دونم چیکار کنم. همیشه هم جایی میرم بقیه فقط به دوستام توجه میکنن انگار من اصلا وجود خارجی ندارم.. بعضی وقتا هم که مستقیم بهم میگن زشتی لاغری یا از شخصیتم تعریف میکنن که راجع به قیافم نظر ندن😑 هیچ پسر و مردی هم سمتم نمیاد. تو مدرسه هم که القاب مسخره بهم نسبت میدن و مثل یه دلقک باهام رفتار میکنن. بعضی وقتا حس میکنم اصلا دختر نیستم حتی اخلاق و شخصیتم بخاطر رفتار بقیه زمخت شده 

هیچوقت از این موضوع حرف نمی‌زنم یا وانمود میکنم اصلا برام مهم نیست یا خیلی اعتماد به نفس دارم ولی از درون دارم می‌سوزم. ماه به ماه بیرون نمی‌رم دلم میخواد خودمو خفه کنم

قد وزنت چنده مگه 

اعتماد بنفس نداری فقط همینننن

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی منم هرچی می خوردم بازم لاغر بودم 

ولی در کل من ادم مثل تو زیاد تو باشگاه می بینم طرف خیلی رژیم غذایی رعایت می کنه و ورزش می کنه و خیلی هیکل رو فرمی ساخته

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...