2777
2789

خدایابه حق مادرمون حضرت فاطمه زهرا(س)قسمت میدیم،به حرمت این روزای عزیز هیچکدوم از ماهارو دست خالی نفرست.

خدایا ما جز شما و توسل به اهل بیت ومعصومینت دستمون به جایی بند نیست،حال دلمونو خوب کن

همه ی کسایی که چشم انتظار بچه ان دامنشون وسبز کن💚همه ی جوونامون سفیدبخت بشن💫گره از کار جوونامون باز کن💜مستاجرامون ،یه سقف بالاسر از خودشون داشته باشن❤همه ی عاشقای واقعی که قلبشون از دوریه هم سخت تنگه رو قسمت همشون کن💛همه ی مریضامون نگاهشون به دستای پرمهرشماست💖ظهور امام زمانمون💙دلشکته هامون💔و هررر کسی که یه گره ای تو زندگیش داره فقط به دست شما باز میشه ای مهربونترینه مهربونا گره زندگیمون وباز کن.

تو که بخشنده ترینی فقط یه نگاهت کافیه برای سعادت وشادی من💖

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوستای عزیزم برای نیت حاجتروایی هممون و توسل به حضرت زهرا(س)هر ذکری که دلتون میخوادوهرتعداد رو انتخاب کنین.

به امید حاجتروایی هممون انشالله

_صلوات

_سوره کوثر

_یا مَوْلاتى فاطِمَهُ اَغیثینى

-اللهم عجل لولیک الفرج

_تسبیحات حضرت زهرا

_یا فاطمه الزهرا ادرکنی

به نیت همه دوستان🙏🖤

همچنین اعداد متبرک برای توسل به حضرت زهرا ۵۳۰،۱۳۵(موکل)میباشد

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..

يا فاطِمَةُ الزَّهْراءُ ، يَا بِنْتَ مُحَمَّدٍ ، يَا قُرَّةَ عَيْنِ الرَّسُولِ ، يَا سَيِّدَتَنا وَمَوْلاتَنا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكِ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكِ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا ، يَا وَجِيهَةً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعِي لَنا عِنْدَ اللّٰهِ يَا أَبا مُحَمَّدٍ ، يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ ، أَيُّهَا الْمُجْتَبىٰ ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ ، يَا حُجَّةَ اللّٰهِ عَلىٰ خَلْقِهِ ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلانا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا ، يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰهِ

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..

ای فاطمه زهرا، ای دختر دلبند محمّد، ای نور چشم رسول خدا، ای سرور و بانوی ما، به تو روی آوردیم و تو را واسطه قرار دادیم و به‌سوی خدا به تو توسّل جستیم و تو را پیش روی حاجاتمان نهادیم، ای آبرومند نزد خدا، برای ما نزد خدا شفاعت کن ای ابا محمّد، ای حسن بن علی‌، ای برگزیده‌، ای فرزند فرستاده خدا، ای حجّت خدا بر بندگان، ای آقا و مولای ما، به تو روی آوردیم و تو را واسطه قرار دادیم و به‌سوی خدا به تو توسّل جستیم و تو را پیش روی حاجاتمان نهادیم، ای آبرومند نزد خدا، برای ما نزد خدا شفاعت کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۵۳۰صلوات💔

هرکی فکر میکنین به این تاپیک احتیاج داره رو تگ کنین❤

135 تادصلوات هم سهم من.. حاجت روایی همگی... التماس دعا دارم منم برای باردار شدنم🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

فراموش کردن عشق بچگی ممکن نیست. ولی کنار گذاشتن یک آدم خینتکارعاقلانست. اگر شمارو میخاست قطعا میگفت . شاید فقط عشق بچگی بمونید . چون خودتم حس میکنی که همینه. اینکه تو خیالت با کسی زندگی کنی که کنارت نیست جز غصه و فکر و داغون شدن خودت ثمره ی نداره . من همه شو تجربه کردم . حتی بیمارستان هم بخاطرش بستری شدم . شب اول ازدواج مون بعد اینکه رابطه ... کارشو کرد گفت من تورو نمیخاستم من دختر داییمو میخوام عاشق هم بودیم از بچگی گفتم تو قسم خورده بودی فقط منو دوست داری و کنارم میمونی تا ابد . گفت تمام قسم هامو پس میگیرم گفتم به همین راحتی گفت آره . الان من اینجا خونه بابامم .اون و دختر داییش هم خدا بهتر میدونه . امشب از حضرت فاطمه میخوام (ص) میخوام به پاکی و مهربانی قلب خودش برام دعا کنه هر چی خدا بخواد همون بشه زودتر 😭💔

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

135 تادصلوات هم سهم من.. حاجت روایی همگی... التماس دعا دارم منم برای باردار شدنم🥺

الهی الهی الهی به همین زودیا بیای وباخبر مامان شدنت ماروهم خوشحال کنی💚💚

دامن تمام زنان سرزمینم سبز

الهی الهی الهی به همین زودیا بیای وباخبر مامان شدنت ماروهم خوشحال کنی💚💚دامن تمام زنان سرزمینم سبز

الهی آمین انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه دوست خوش قلبم.. انشاللهدحاججت روایی خودتم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
فراموش کردن عشق بچگی ممکن نیست. ولی کنار گذاشتن یک آدم خینتکارعاقلانست. اگر شمارو میخاست قطعا میگفت ...

تک تکشو منم باتموم وجود حس کردم ولی با یه تفاوت بزرگ

من جای اون دخترداییه هستم،مارو به زور ازهم جداکردن واون ازدواج کرده،ماهیچوقت بهم نمیرسیم ،خیلی دلمون شکستن خونوادش

من بااینکه هزاربار مردم ولی بخشیدمش،گذشتم بااینکه خودم نابودترینم....💔

الهی به دل همه ی دلشکسته ها خدا نظر ویژه ای کنه❤

قلب شماهم امیدوارم اروم بگیره

الهی آمین انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه دوست خوش قلبم.. انشاللهدحاججت روایی خودتم

فداتشم عزیزم❤

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيمِ

إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ﴿١﴾ فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ﴿٢﴾ إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ﴿٣

به نام خداوند رحمتگر مهربان

ما تو را [چشمه‌] كوثر داديم، (۱) پس براى پروردگارت نماز گزار و قربانى كن. (۲) دشمنت خود بى‌تبار خواهد بود.)