2777
2789

بچه ها من ۲۱ سالمه

با پسرای دانشگاه گاهی وقتا شوخی و بگو بخند میکنم

حالا دو سه تاشون ریکویست دادن تواینستا

قبول کردم

گاهی وقتا ریپلی میکنن پیام میدن منم عادی جواب میدم شوخی باشه با خنده ج میدم جدی باشه جدی

الان دوتاشون هی سعی دارن انگار نخ بدن

من خوشم نمیاد

الان پشیمونم ک تو پیج اوردمشون

چیکارکنم،چهارسالم باهاشونم نمیشه انفالو کرد چشم تو چشم میشیم

ینی این پیاما عادی نیست؟ممکنه حرف دربیارن؟چیکارکنم؟

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف رو در آوردن پسرا خیلی بی جنبه هستند به یکی سلام کنی میگن این شیفته من هست ولی به حال خندههیچی مح ...

اخه با یه نفر اینجوری نیستم ک بگن عاشق فلانیه

با همشون همین مدلی عادی برخورد میکنم و میخندم

ای بابا

شیطونه میگ پیجمو کلا پاک کنم ولی اخه حیفم مباد

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
من به پسر همکلاسیم که نماینده بود سلام کردم بعدا به گوشم رسید گفته این دختره عاشق من شده😐😐😂😂😂پس ...

اخه با یه نفر اینجوری نیستم ک بگن عاشق فلانیه

با همشون همین مدلی عادی برخورد میکنم و میخندم

ای بابا

شیطونه میگ پیجمو کلا پاک کنم ولی اخه حیفم مباد

وای پسرای دانشگاه که خیلی بچه ان فقط خودشون نه ها عقلشون هم بچه ست ، اگه بهشون رو بدی و زیاد بگو بخند کنی میگن این دختره به ما نخ میده کلا باید مغرور باشی 

در ضمن بهت برنخوره ها ولی ت. کلاس دختری که همش با پسرا گدم میگیره بگو بخند میکنه و با دخترا  اونجوری نیست خیلی وایب بدی میده 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اخه با یه نفر اینجوری نیستم ک بگن عاشق فلانیهبا همشون همین مدلی عادی برخورد میکنم و میخندمای باباشیط ...

خب منم به جز اون با بقیه پسرا هم خوب بودم همون ادب و احترام و سلام بازم جنبه نداشتن و حرف مفت میزدن 

تو که شوخی هم میکنی مطمئن باش پشت سرت میگن جلف و سبکه 

اینکه بی محلی کنی بگن خودشیفته هست خیلی بهتره تا چیزای دیگه 

اخه با یه نفر اینجوری نیستم ک بگن عاشق فلانیهبا همشون همین مدلی عادی برخورد میکنم و میخندمای باباشیط ...

دیگه بدتر نمی‌خوام بترسونمت یا هرچیزی فقط تجربه خودم می‌گم یعنی چیزای که دور و برم دیدم 

ولی به احتمال زیاد برات حرف درآوردن و گفتن فلانی با همه هست :/

البته بستگی به نوع برخوردت داره ولی کلا ریپلای و اینا رو جدی بگیر

خیلی صمیمی نشو و حرف نزن باهاشون اگر دنبال آرامش