2777
2789

مثل هم هستن؟

کسی هست به من یاد بده خیلی دوست دارم یاد بگیرم

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی فرق داره همسرم میگه بعضی کلمات ک تو عربی اهوازی هست تو عربی عراقی فحش محسوب میشه

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

به چه دردت میخوره؟ عراقی ها نه زن و نه مردشون جالب نیستن حتی برای چند دقیقه معاشرت

بله دقیقا

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

خیلی فرق داره همسرم میگه بعضی کلمات ک تو عربی اهوازی هست تو عربی عراقی فحش محسوب میشه

جدی درحد زیاد یا خیلی

مثلا من زبان عربی باد بگیرم هیلی فرقی میکنه با عربی عراقی

منظورت عربی اهواز هست یا عربی که تو کتاب میخوندیم

منظورم زبان عربای ایران با عراقی‌هاست، خیلی با همدیگه تفاوت دارن

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

جدی ؟شما بلدید؟

من عرب اهوازم 

ولی کاملا میتونم صحبتای عراقی ها رو متوجه بشم و باهاشون ارتباط بگیرم 

اونا یکم از من عربی تر حرف میزنن میدونی منظورم اینه ک ما بعضی کلماتو فارسی میگیم

بله دقیقا

وحشتناکن بنظر من. جالبه خودشون رو خیلی بالاتر از ایرانی میدونن. با اون حرف زدنشون از ته گلو و دااااد میزنن انگار گاو به سلاخ خونه میبرن. همون وحشی های ۸ سال جنگن

جدی درحد زیاد یا خیلیمثلا من زبان عربی باد بگیرم هیلی فرقی میکنه با عربی عراقی

بله فرق داره ی کم همسرم‌میگ یکم جاب جا بگیم ی کلمه دیگ‌میشه

بله فرق داره ی کم همسرم‌میگ یکم جاب جا بگیم ی کلمه دیگ‌میشه

عربی یادبگیرم منظورم زبان عربی هست نه زبان عرب ایران فرقی خیلی نمیکنه با عربی عراقی ؟