2777
2789
عنوان

کیا اسلیو کردن بعدش پشیمون نشدین

59 بازدید | 11 پست

بین دکتر شهریار عزیزی و حامد قدسی دودلم کدوم دکتر خوبیه ؟ کیا اسلیو کردن راضی هستین ؟ توروخدا راهنماییم کنین سردرگمم میترسم از طرفی خسته شدم از چاقی ۱۱۶ کیلو شدم به خاطر چاقی باردار نمیشم صدای شوهرم در اومده ... خسته شدم از توهین تحقیر ...

افسرده شدم از جمع فراریم هیچ لباسی تنم نمیشه ... ۱۵ ساله درگیر رژیمو ورزشم ده کیلو کم میکنم نمیتونم ادامه بدم ول میکنم ۲۰ کیلو برمیگرده خسته شدم دیگه 

دکتر گفت بی ام آی بالای ۴۰ ، نصف هزینه عمل بیمه میده نصفشم خودم چندماهه کار کردم جمع کردم الان تنها مشکلم ترسمه🥹🥹

من سال ۹۹ عمل کردم راضی ام‌دکتر عبدالحسینی بود

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با وزن چند کیلو عمل شدی ؟ چقد کم کردی ؟ عوارضی برات نداشته؟

۹۶ بودم قد ۱۶۸

بعد عمل شدم ۶۲ ولی خودم خواستم با راهنمایی دکتر تغذیه بیام بالاتر الان بین ۶۶ و ۶۷ هستم 

عوارض که اگر بگم نداشته دروغ گفتم بالاخره جراحیه 

ریزش مو داشتم تو ماه ۳ عمل ولی بقیه موارد و چون رعایت کردم مشکلی نبود

کمی افتادگی پوست دارم ک خب طبیعیه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
۹۶ بودم قد ۱۶۸بعد عمل شدم ۶۲ ولی خودم خواستم با راهنمایی دکتر تغذیه بیام بالاتر الان بین ۶۶ و ۶۷ هست ...

چقد خوب کم کردی عزیزم 🥹 من به خاطر کم خونی شدیدم موهام خیلی میریزه و کم‌ پشته میترسم عمل کنم کچل بشم

۹۶ بودم قد ۱۶۸بعد عمل شدم ۶۲ ولی خودم خواستم با راهنمایی دکتر تغذیه بیام بالاتر الان بین ۶۶ و ۶۷ هست ...

من از عوارض دیگش میترسم یعنی خدایی نکرده سالها بعد بلایی سر آدم‌ نمیاد

من از عوارض دیگش میترسم یعنی خدایی نکرده سالها بعد بلایی سر آدم‌ نمیاد

من که فعلا سالمم الانم دارم‌ 😍😁 سخت نگیر این همه‌ آدم عمل‌میکنند‌، چند وقتی هم هست دارم‌ اقدام میکنم برای بچه

چقد خوب کم کردی عزیزم 🥹 من به خاطر کم خونی شدیدم موهام خیلی میریزه و کم‌ پشته میترسم عمل کنم کچل بش ...

دکتر راجع به کم خونی‌ چیزی‌ گفته؟ مشکلی هست؟