2777
2789

● این چه یخبندانیست به تهران هجوم آورده ●

🥶🥶🥶🧭🧭🤒🤒🧊🧊❄️❄️🌬🌬🌀🌀

طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه توچال و فیروزکوه با کمینه دمای ۱۱- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه‌های هواشناسی تهران بوده است...

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۱۴ آذرماه صاف، در بعضی ساعت‌ها غبار رقیق و وزش باد ملایم با کمترین دمای ۲ و بیشترین دمای ۱۰ درجه سانتیگراد و پس‌فردا ۱۵ آذرماه صاف، در بعضی ساعت‌ها غبار محلی، در اواسط روز وزش باد و در شبانگاه قسمتی ابری مورد انتظار است.

همچنین به دلیل پایداری نسبی جو و عدم وزش باد قابل ملاحظه، از امروز تا جمعه ۱۳ تا ۱۶ آذرماه روند تدریجی افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا به‌ویژه در ساعت‌های شب تا ابتدای صبح در مناطق مرکزی و جنوبی استان قابل پیش‌بینی است.

تو تهراان یخبندان مثل سوز و وزش باد شده ....

کدوم شهر هستین هوای شهر شما چطوره ؟؟؟

اگر شهرستان و استان هستین هوا چطوره ؟؟؟

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

شهرماهم یخبندانه صبح و شبا آب بریزی کف خیابون دوثانیه یخ میزنه🥶🥶

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شهرماهم یخبندانه صبح و شبا آب بریزی کف خیابون دوثانیه یخ میزنه🥶🥶

بله عزیزم کجاا هستین ؟؟کدوم شهر ...تهرانم همینه یخ یخ ...

بله عزیزم کجاا هستین ؟؟کدوم شهر ...تهرانم همینه یخ یخ ...

همدان عزیزم

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
جنوبیم و هوا معتدلخوشحبالهتون واقعا سرما دارید

بله گلم درسته جنوبی های گللل ...همون بهتر ما یخ میزنیم 

...یخبندان میشه تا برف بیاید نمیاد بررف اما همش سوووز...

بله گلم درسته جنوبی های گللل ...همون بهتر ما یخ میزنیم ...یخبندان میشه تا برف بیاید نمیاد بررف اما ه ...

اینجا هم از کل پاییز و زمستون نهایتا ۳۰ روز هوا خنکه که بوت و اینا بپوشی 

وگرنه اگه الان بپوشی بقیه مسخره میکنن

بله گلم درسته جنوبی های گللل ...همون بهتر ما یخ میزنیم ...یخبندان میشه تا برف بیاید نمیاد بررف اما ه ...

اینجا هم از کل پاییز و زمستون نهایتا ۳۰ روز هوا خنکه که بوت و اینا بپوشی 

وگرنه اگه الان بپوشی بقیه مسخره میکنن

اینجا هم از کل پاییز و زمستون نهایتا ۳۰ روز هوا خنکه که بوت و اینا بپوشی وگرنه اگه الان بپوشی بقیه م ...

بله عزیزم درسته ..گلم راسته که میگن جنوب بررف نمیباره ؟؟ 

یعنی جدی تو زمستون برف نمیباره گلممم ؟؟