2777
2789

ی اتفاقی واسم افتاد دیگه خواستم دلمو بدم حضرت زهرا و اونو الگوم قرار بدم حالا نمیتونم واقعا چادری شم . دوست دارم حجاب بگیرم بعد از یطرفم سنم کمه خب دوست دارم دخترونه بگردم و رنگای شاد تن کنم بنظرتون با این وجود با حجاب بودن رنگای شاد و جیغ تن کنم جلب توجه می‌کنه ؟ چون شنیدم که نباید کسی تحریک بشه خب شد چیکار کنم من😵‍💫

دو کاربر تو ی اکانت❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین میشه بحجاب خوش تیپ بود .ولی لباس های رنگی دیگه زیبان .

بنفش 

کرم رنگ 

یاسی 

قهوه ای خوش رنگ .

طیف رنگ زیاده .

ولی رنگ پایه قشنگ نیست .قرمز جیغ زرد جیغ صورتی خیلی روشن .

میشه دم سفید تن کنه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

آدم که نباید پیرودوس داشتن باشه هرچیزی دلش خواست دنبالش بره، براشمامیگم که نظرمیخوای، دوس داشتن خوبه اما نه برای هرچیزی

پیرو خانم فاطمه زهرا لیاقت میخوادکه شما به دلتون افتاده مبارکتون باشه🌹، حس معنویش وشیرینیشو ان شاءالله حس کنید🤲

دعا کنید منم نظرکرده خانم بشم

من خیلی دنبال جلب توجهم نه حالا از طرف اقایونا کلا دوست دارم همیشه شیک و قشنگ بنظر برسم اینو واقعا ن ...

خب گفتم ، مهم اینکه اعتقاد درونیتو حفظ کنی ، حالا درسته میگن تیپتم باید بسته باشه ، ولی نه دیگه در این حد ‌

هر رنگی رنگ خداست بپوش

چادر اجبار نیست انقدر اسلام رو برای خودتون پیچیده نکنید چقدر چادری بد دیدم و چقد آدم پاکدامن با حجاب ...

نه نه اصلا و اصلا بحث اسلام نیست 

چادر ی دارایی از حضرت زهرا هست ی یادگار ی نشونه هرکسی لیاقتشو نداره بره سمتش این کسایی هم که چادری ان اکثریتشون چادری واقعی نیستن فقط ظاهره

چادری شدن دل میخواد وجود میخواد عشق میخواد که من ندارم چنین چیزاییو

دو کاربر تو ی اکانت❣️