2777
2789
عنوان

توهم خیانت دارم 🥲🤦🏻

49 بازدید | 9 پست

بهش اعتماد دارم تو این یکسالو نیم هم چیزی ازش ندیدم اگه دختر پیامش هم بده اول به خودم میگه و اصلا جوابی نمیده بهشون 

ولی اگه اینستا زیاد آنلاین باشه همش ترس اینو دارم با یکی دیگه چت کنه یا یه خط جدید خریده دیدم روش اپلیکشن روبیکا نصب کرده 

وقتی خرید همون لحظه شمارشو بهم دادا جای شکی نمیزاره ولی من میترسم آنقدر که خیانت زیاده 

نمی‌دونم چیکار کنم این فکرا سراغم نیاد به خودش نمی‌گم اینارو نمیخام باعث دعوا و اعصاب خوردی باشم 

تأثیرات نی نی سایته

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینقدر اینچیزا اینجا دیدم یمدت اینطوری شده بودم

اینقدر روی خودم کار کردم و خودمو سرگرم کردم ک الان تا حدود زیادی از فکرش دراومدم

اگه یه فکری ب حال خودم نمیکردم صدردصد تا الان تاثیرشو تو زندگیم میذاشت

چون خیلی حالم بد بود 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
وای اره آنقدر که همه از خیانت ناراحتن

آره متأسفانه 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

به قول دوستمون تاثیرات نی نی سایته

بخاطر نی نی سایت چه کارآگاه بازی هایی که من راه ننداختم 

اخبار خیانت نخون

داستان رابطه های متعهد رو بخون

از اون طرف روی اعتماد به نفس خودت کار کن

تو اونقدر خوب و با ارزشی که اون هیچوقت تو رو ول نمیکنه بره سراغ یه احمق زشت