2777
2789
عنوان

باید چیکار کرد با این معلم

165 بازدید | 24 پست

دخترم خیلی روحیش حساسه ی روز بهم گفت از رضایی خیلی بدم میاد گفتم رضایی کیه گفت همکلاسیمه خانم خیلی بهش توجه میکنه هر کاری میخاد بکنه فقط ب اون میگ ما دستمونو بالا میکنیم ولی همیشه اون ت همچی اوله توی عکساییم ک ت کلاس میفرسته یکسره عکس اون دختره هست نماینده مامانا هست مامانش ولی من اصلا باهاش ارتباطی ندارم دوس ندارم دخترم اینقد حس بد تجربه کنه بنظرتون باید چیکار کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیشنهادم اینه خیلی دخترتو نازک نارنجی بار نیاری واقعا بعدا به مشکل میخوره. حساسیت نشون نده تا از سرش بیوفته

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

عزیزم دخترتون حساسه اما این حساسیت به نفعش نیست شما که اون دانش آموز نمیشناسی شاید مشکل جدی داره که معلم مجبوره انقد بهش توجه کنه درضمن ۳۰ تا ۴۰ نفر تو کلاسن بچتو قوی بار بیار که بتونه حتی به دوستش به جای حسادت کمک کنه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اول که به دخترت احساس درک شدن و شنیده شدن بده

دوم با یه داستانی چیزی به دخترت توضیح بده که این موقعیت ممکنه تو زندگیش پیش بیاد و در این مواقع باید چیکار کنه 

سوم حرف بزن با معلمش

دختر منم همینه اولا همش بابغض میگفت مامان خانوم معلم به بقیه جایزه میده یا به حرفشون گوش میده اما منو دوس نداره انگار خیلی باهاش حرف زدم روش کار کردم الان کمی بهتر شده اما چون تنهاس و تو خونه همه توجه برااونه حس میکنم یخوره حساس بار اومده

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

هیچ چی .

معلم داره فرق میزاره .این مشکل همه ما بود .

کلاسای دیگه بچتون شرکت کنه .

مثل هنر .گلدوزی .ورزش .

برای ایندش خوبه تاثیر اون فرق گذاشتن کم میشه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
بنظرتون به معلمش بگم این قضیه رو

نه اصلا بنظرم حسادت دخترونس ماهم مدرسه میرفتیم پیش میومد به هرحال باید کنار بیاد نمیشه هر وقت حسودی کرد شما بری با طرف مقابل صحبت کنی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
پیشنهادم اینه خیلی دخترتو نازک نارنجی بار نیاری واقعا بعدا به مشکل میخوره. حساسیت نشون نده تا از سرش ...

بنظرم حق با دخترمه زیادی  باون توجه میکنه 33 نفر ت کلاست فقط عکس از اون ب نفر میزاره محاله  عکسی بفرسته اون نباشه بنظرتون طبیعیه 

دختر من همونیه که عزیز معلماس.ما هم جور دیگه درگیریم.هرروز ناراحته که بچه ها حسودی میکنین،زیرابمو میزنن،میرن پیش مدیر میگن معلما فلانی رو همیار کردن و ...

من مدام دارم بش توضیح میدم تو مسئول رفتار بقیه نیستیو قرار هم نیس همه دوستت داشته باشن،که در مورد دختر شمام صادقه.دختر شما مسئول رفتار معلم نیس و نباید براش مهم باشه و باید هم یاد بگیره همه قرار نیس دوستش داشته باشن

هیچ چی .معلم داره فرق میزاره .این مشکل همه ما بود .کلاسای دیگه بچتون شرکت کنه .مثل هنر .گلدوزی .ورزش ...

اصلا بحث فرق نیست بخدا 

بچه های الان مشکلات جدی دارن 

مثلاً قبلاً انقد اختلال و این چیزا نبود من خودمم معلم به یکی توجه میکرد میگفتم چرا متوجه ما نمیشه پس

الان که خودم تو این کارم میبینم واقعا سخته مثلاً یکی از بچه های من پدرش فوت شده پارسال الان ۷ سالشه من بگم تو گریه کرده خب مجبورم توجه کنم که روحیه بقیه بچه ها رو با گریه و داد خراب نکنه 

ولی خب باید به بچه های دیگه هم توجه کرد ولی بخدا خیلی سخته خیلی زیادن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍