2777
2789

من سختی نکشیده نبودم بچه نبودم که اینجوری گرفتار  شم 

بعد طلاقم خیلی دلتنگش نشدم بیشتر فشار روانی جدایی روم بود و تغییر زندگیم 

اما برا اولین بار اشقو تجربه کردم که شکست خوردم دارم میمیرم از دوریش 

رفت 

همه زندگیم ولم کرد رفت 

دارم دق میکنم خدایا گناهم چی بود منکه به زندگیم عادت کرده بودم این چه درد و بلایی بود اخه 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

انشاالله برق حضرت فاطمه و این شب دلتون آروم شد خدا خودش بهترین شخصو سر راهتون قرار بده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیشده مگه

بعد طلاقم قید ازدواج و عشقو زدم 

بعد مدتها یکی سر راهم قرار کرفت که انگار خدا همونی که میخواستم و بهم داد 

اما به هزاران دلیل و مشکل رفت ولم کرد 

دردی که رفتن این بهم داد 

طلاقم نداد

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
درخواست طلاق از طرف کی بود'؟

فکر کنم خیلی بد نوشتم درد من طلاق نیست اون دگ برام تموم شد 

من بعد طلاقم عاشق یکی شدم که هزارتا مشکل برامون پیش اومد و ولم کرد اخرش