2777
2789
عنوان

چجوری شوهر دلخواهم پیدا کنم

84 بازدید | 9 پست

خواستگار دارم اما برام مهمه با کسی ازدواج کنم ک خودم اون ویژگی هارو داشته باشه ، خواستگار شده لپ لپ شانسی 

لطفا زخم زبون اینا نزنین

ازدواج یه هندونه‌ی در بسته‌اس

حالا هر چقدرم بگردی تپ تپ بزنی در هندونه‌ها تا ببینی صدای دلخواهتو میدن یا نه، آخرش باید قاچ بزنی تا ببینی توش چیه

پس خیلی سخت نگیر و دعا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواستگاری ک واستون میاد معمولا درحد خودتونه اگه میخواید بهتر بیاد خب باید خودتم تلاش کنی ببری بالا ح ...

کاملا قبول دارم ولی اینم درنظر بگیرین ، پسر خوب ک سالم باشه و امکانات رفاهی متوسطی داشته باشه خیلی کمه 

ازدواج یه هندونه‌ی در بسته‌اسحالا هر چقدرم بگردی تپ تپ بزنی در هندونه‌ها تا ببینی صدای دلخواهتو میدن ...

👏👏👏حق

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
ملاکتون برا همسر آیندتون چیه؟

قلبا مذهبی باشه یعنی خوش اخلاق مهربان جوانمرد بعد خونه از خودش داشته باشه حتی اگه پایین شهر باشه ، قیافه هم معمولی بشه تحملش کرد 

عزیزم جایی میگفت باید فکر کنین ببینین چجور آقایی برای ازدواج میپسندین مثلا پولدار بودن براتون مهمه برین کافه رستوران های بالاشهر، اسب سواری، تنیس و... مذهبی بودن براتون مهمه برین هیئت، مسجد و تو مراسم های مذهبی شرکت کنین، کلا باید بیشتر تو اجتماع باشین تا دیده بشین، با گروه ها برین کوهنوردی،

انشالله با آقایی که باب میلتونه ازدواج کنین و خوشبخت بشین گلم😘😘