2777
2789

من نوزده سالمه و هر وقت برام خواستگار میاد مامانم می‌گه بخاطر ما اومدن، بخاطر خانوادت اومدن

با اینکه وقتی خواهرم دختر خونه بود یدونه خواستگار داشت کلا و آخرم وقتی همسن من بود با دوست پسرش ازدواج کرد

اما من از کلاس هفتم خواستگار داشتم

فکر کنم حدود ده تا خواستگار داشتم و برای هرکدومشون مامانم همین حرفارو بهم میزد.

و الان

خیلی بی اعتماد به نفس شدم

طوری که همش فکر میکنم خودم هیچم

کمم

نا کافی ام

و کسی منو برای خودم نمیخواد…

نمیدونم باید چکار کنم

و استانداردام از حد معمولم اومدن پایین‌تر و عملا از پسرای بدبخت و بیچاره خوشم میاد

از کسایی که نه وضع خوبی نه ظاهر معقول

و نمی‌دونم باید چکار کنم

کسی میتونه کمکم کنه؟

چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.

من با ۲۴ سال سن خواستگار نداشتم😂😂

اخلاقم خوب نیست

نمیتونم راهنمایی کنم 

ولی ازدواج تو ۱۹ سالگی اشتباهه الان باید ب فکر رشد خودت باشی زندگی کنی دورهمی دوستانه بری کار کنی درس بخونی دانشگاه و موقعیت اجتماعی خوبی بدست بیاری اگر خانواده خوبی داری و آرامش تو خونه فراهم هستش رو خودت و ویژگی های فردیت تمرکز کن...سنت برای شوهر داری کمه و حیفه از الان بار مشکلات زندگی رو ب دوش بکشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با ۲۴ سال سن خواستگار نداشتم😂😂اخلاقم خوب نیستنمیتونم راهنمایی کنم ولی ازدواج تو ۱۹ سالگی اشتباه ...

من هم الان قصد ازدواج ندارم

کلا اعتماد به نفسش رو هم ندارم و همش حس میکنم من خوب نیستم برای ازدواج…

چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.
من هم الان قصد ازدواج ندارمکلا اعتماد به نفسش رو هم ندارم و همش حس میکنم من خوب نیستم برای ازدواج…

بخدا ازدواج ویژگی خاصی نمیخواد ی اینستا رو چک کنی هرچی خل مغزه ازدواج کرده و بلاگر شده...

یعنی از اون خل مغزا مگ کم تر هم هست؟

بخدا ازدواج ویژگی خاصی نمیخواد ی اینستا رو چک کنی هرچی خل مغزه ازدواج کرده و بلاگر شده...یعنی از اون ...

😂😂😂

خب من یه همچین ازدواجی رو منظورم نیست

یه ازدواج درست حسابی رو منظورمه

کلا آشنا شدن با آدم های خوب رو منظورمه

و همش فکر میکنم که بهتر از من میتونن پیدا کنن و بهتره با من آشتا ام نشن حتی