2777
2789

۱۳سالشه،پسر من ۴ماهشه 

هر هفته پسر خواهر شوهرم

هر ۴شنبه دختر اون یکی دیگشون

در طول هفته ام هر کی هر ساعت میخواد میان خونم

پسر خواهرشوهرم میگم خونه نیستم روزای بعد زنگ میزنه هستی بیام؟

خواهرای شوهرم زنگ نمیزنن یهو میان .ایفون و میزنن اگه جواب ندیم زنگ همسایه رو میزنن یا زنگ میزنن شوهرم که بیان شوهرمم درو باز میکنه.

پسرم از وقتی بدنیا اومده رفت امدا بیشتر شده

دو هفته بعد از عروسیم اینا هر هفته خونم بودن هزار بار بغل شوهرم لودیم یهو پشت در اپارتمان بودن 

افسردگی گرفتم از دستشون 

میخوام به خواهر شوهرم پیام بدم 

شوهرمم هیچی نمیگه 😭😭 

تاپیک قبلم گفتم میخوام چی بگم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ اون پیاموبدی فک کنم یه دعوای بزرگ بشه،به شوهرت بگوبهشون بگه توخودتوقاطی نکن

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

خودت نگو...فقط شوهرت باید بگه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

داری بی گدار به آب میزنی

وقتی انقدر بی فرهنگن که مدام مزاحم خونه ای میشن که بچه کوچیک داره

تصور اینکه این پیامت چه زلزله ای رو راه میندازه تن آدم میلرزونه

باید شوهرت بگه ،بگه زنم خستست یا بچه بدخواب میشه

به اونی بگه که باهاش راحت تر از بقیه اس و اون به بقیه بگه

یه عمر بابت اینکارت عذابت میدن باسیاست تر باش

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
داری بی گدار به آب میزنیوقتی انقدر بی فرهنگن که مدام مزاحم خونه ای میشن که بچه کوچیک دارهتصور اینکه ...

نمیگه

نه از خداشه

نه پیام نده گلم

منتظر زنگشون بمون زنگیدن بگو شمارتو دارم فرصت شد خودم بهت زنگ میزنم همشم اینو بگو

و به همسایه ها بسپر اصلا درو بازنکنن بگو بهشون گفتن ما با فلانی کارداریم بگن ایفون خودشونو بزنید

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
نه پیام نده گلممنتظر زنگشون بمون زنگیدن بگو شمارتو دارم فرصت شد خودم بهت زنگ میزنم همشم اینو بگوو به ...

۹تا واحدیم

نمیگه

وقتی میان پذیرایی نکن به بهونه کارهای بچه برو تو اتاق

تا جایی که میشه بی محلشون کن ،یجوری که سختشون بشه بمونن

با همسایه ها هم هماهنگ کن 

اینا دیگه کی ان؟مثل کفتار نخورده میمونن

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،