2777
2789
عنوان

همکاران حسود و عقده ای😂

92 بازدید | 15 پست

امروز یه مراسمی داشتیم و ازاونجاییکه تدریس نداشتم و کلا کاری نداشتیم تصمیم گرفتم تیپ اداری نزنم و لباسهای مجلسی پوشیدم و رفتم

همین که وارد دفتر شدم بقیه همکارا دیدن و گفتند چه تیپی زدی

بعد که این دونفر وارد شدن کلی مسخره کردن که انگار اومدی عروسی یا اون یکی گفت بااین پاشنه بازم ازم کوتاهی😕منم پوکر نگاهشون میکردم و جواب ندادم

وارد کلاس شدم همه ی دانش آموزهام گفتن خانوم خیلی خوشگل شدی و هی بغلم میکردن

تااینکه رفتیم حیاط دانش آموزهای اونهاام هی میگفتن خانوم کفشتون چه خوشگله یکی میگفت لباستون چه خوشگله و این دونفرم فقط حرص میخوردن و مسخره میکردن هیچوقت درکشون نکردم

تصمیم دارم برای بیشتر حرص دادنشون شنبه تیپ جدید بزنم برم😁

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

واقعا آدم حسود همه جاهس

تو این سایتم زیاده

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا آدم حسود همه جاهستو این سایتم زیاده

انگار من بهشون میگم شیک نباشن

برگشته بهم میگه چرا به ما نگفتی ماهم بپوشیم😕

هردقیقه هم میگفتن تااخر سال سوژه خنده هامون شدی

منم فقط بالبخند نگاهشون میکردم

انگار من بهشون میگم شیک نباشنبرگشته بهم میگه چرا به ما نگفتی ماهم بپوشیم😕هردقیقه هم میگفتن تااخر سا ...

چقد بچه گانه رفتار وردن

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

اره افرینبهشون پوزخند بزن و از بالا به پایین نگاه کن خیطشون هم کن

یک هفتس باهاشون گرم نمیگیرم و صمیمی نیستم

دانش آموزهای اونهاام منو بیشتر دوس دارن حسودیشون میشه میگن نباید با دانش آموز گرم گرفت پرروشون میکنی و هردقیقه درحال دخالتن

بچه ها دلشون واقعا صاف و مهربونه

خیلی خوبن،اونقدر که من ازاینا انرژی مثبت میگیرم هیچجا این حالو ندارم

یه کفش عوض میکنی کلی ذوق میکنن،یه رنگ مقنعه عوض میکنم کلی باعشق نگاه میکنن.

یک هفتس باهاشون گرم نمیگیرم و صمیمی نیستمدانش آموزهای اونهاام منو بیشتر دوس دارن حسودیشون میشه میگن ...

کارت عالیه. حسودن. منم آدم اینجوری زیاد دیدم . وقتی بیشتر خوشگل میکردم خودمو همه میگفتن چه خوشگلی اونا میگفتن این چیه اصلا بهت نمیاد چقدر بد شدی

برای مراسم شهادت تیپ زدین؟ 🫠

عزیزم چه ربطی داره تو هرشرایطی باید مرتب باشیم.

ما نباید طوری برخورد کنیم فکرکنن مذهبیا شلختن و به خودشون نمیرسند و نمیتونن شیک باشن

من نمازم و همیشه میخونمو چادری هم هستم حجابمم دارم

خیلی خوبن،اونقدر که من ازاینا انرژی مثبت میگیرم هیچجا این حالو ندارمیه کفش عوض میکنی کلی ذوق میکنن،ی ...

آره به منم میگن خانوم ساعتت خانوم لباست 🥲😍خیلی گلن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

چقد بچه گانه رفتار وردن

دقیقا من باشم حتی حسادت هم کنم ساکت میشینم و طوری برخورد نمیکنم که این حس بهشون منتقل بشه

کارت عالیه. حسودن. منم آدم اینجوری زیاد دیدم . وقتی بیشتر خوشگل میکردم خودمو همه میگفتن چه خوشگلی او ...

دقیقا برگشتن میگن ما اینطور میریم عروسی و فقط میخواستن منو پیش مدیر ضایع کنند،منم گفتم شما کلا مشکی میپوشی میری عروسی؟عجیبه