2777
2789

یک ماهو نیمه زندگیم جهنم شده شوهرم همش بهونه گیری میکنه دعوا راه میندازه و کلی بهم توهین میکنه دلمو میشکنه بعد من برای اینکه نشون بدم ناراحتم باهاش حرف نمیزنم اونم اولش خیلی سرد میاد سر صحبتو باز کنه ولی میبینه من واکنش نشون نمیدم  دست پیش میگیره اونم قهر میکنه تا یه هفته(قبلا اصلا طاقت قهر نداشت نهایتا یک روز بود) 

الان یک ماهو نیمه همش یک هفته قهریم یه روز آشتی

با اینکه هربار اون مقصر بوده ولی منه احمق باز دلم براش تنگ میشه از این وضعیت خسته شدم 

چیکار کنم توروخدا یه راهی جلو پام بزارین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرکنم باید طلسم و دعایی ک براش خوندن رو پیدا کنی و بشکنی

چجوری پیدا کنم اخه چندبار بهش گفتم چیز خورت کردن؟

انقد ک حالتاش طبیعی نیس کلا از من و زندگیمون سرد شده چسبیده به خانوادش دقیقا برعکسه همیشه

چجوری پیدا کنم اخه چندبار بهش گفتم چیز خورت کردن؟انقد ک حالتاش طبیعی نیس کلا از من و زندگیمون سرد شد ...

اون اصلا گناهی نداره خودش بیخبره اما دعا میخونن بعد ممکنه یجای خونت بزارن 

فامیلای شوهرت میان خونت؟؟

اگ میان ک برو کل زندگیتو بگرد

مورد داشتیم توی بالشتا و زیر تشک و..گزاشته

اون اصلا گناهی نداره خودش بیخبره اما دعا میخونن بعد ممکنه یجای خونت بزارن فامیلای شوهرت میان خونت؟؟ا ...

با خونوادش تو یه ساختمونیم

یبار از جیب شلوارش یه کاغذ پیدا کردم تو نایلون فریز بود خیس شده بود هیچی ازش نمونده بود فقط یه قسمت معلوم بود نوشته بود (در آب به طرف…) نمیدونم ده دعا بود یا نه به شوهرم نشون دادم گفت ولش کن بنداز بره 

گفتم ینی چی تو نفهمیدی نایلون تو جیبته خودشم خیس؟

گف نه بخدا

ولی باور نمیکنم از اون روز مشکوک شدم حس میکنم خونوادش دعا نوشتن بعد به اسم یه دعای دیکه بهش دادن گفتن همرات باشه