2777
2789

سلام بچه ها وارد سیستمم شدم کامل سیاه شده بود و برنامه هامو نبود ریستش کردم یکساعته همینطور مونده نیم ساعت یک درصد میره بالا چیکارش کنم

ویندوزش پریده؟

من سرم نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریستارت شدن و این حالت واسه وقتیه که دستگاه داره اپدیتای جدیدشو نصب میکنه 

خاموشش نکن بزار به کارش برسه 

بیشتر از یک روز یا نصف رو طول بکشه به احتمال زیاد مشکل از ریبوت کردن ویندوزه باید دوباره نصب کنی 

ولی اگه اروم اروم داره عددش میره بالا و رو یه عدد برای چند ساعت گیر نمیکنه ولش کن 

ولی اگه دیدی نصف روز یا بیشتر رو یه درصدی گیر کرد همونکاری که گفتم رو بکن 

چجور باید نصب کنم

میری کافی نت 

اگه رم سیستمت بالا چهار باشه و حافظه بالا باشه ویندوز یازده کمتره رمش همون ویندوز ده 

خلاصه اطلاعات سیستمت رو میگی بر اساس اون یا سی دی یا فلش ریبوت و نصب ویندوز بهت میدن 

بعد میای وصل میکنی به سیستم 

دیدی سیستم رو روشن میکنه اسم برند سیستمت رو نشون میده 

وقتی میاد رو اون اسم باید دکمه دلیلت و اف دو ( بستگی به سیستمت داره  مدلش رو بزن تو گوگل میکنه کدوم دکمه هارو بگیری) 

بعد توی قسمت بوست پلان اول رو دی وی دی انتخاب میکنی سیستم خاموش میشه روی سی دی روشن میشه و دیگه میری تو قسمت نصب ویندور

اگه شاید فکر کنی چی میگم ولی اموزش تصویریشم هست با مدل سیستمت سرچ بزن تصویری ببین چطوری نصب میکنن 

خودت راحت میتونی انجام بدی الکی نبر بیرون پول مفت بگیرن ازت 

یعنی چی پس الان چیکار کنم بلخره😐😂

تایپ کردن چقدر سخته وای 😂

ببین میگم اگه درصد هی داره عددش بیشتر میشه دستگاه مشکلی براش پیش نیومده فقط داره اپدیت میشه 

اگه نه دیدی نصف روز گذشته یا یک روز کامل رو هشت درصد گیر کرده و بیشتر نمیشه اون موقع برو ویندوز نصب کن 

قبل اینکه سیستم بره رو این وضع چه پیام یا هشداری بهت نشون داد ؟

تایپ کردن چقدر سخته وای 😂ببین میگم اگه درصد هی داره عددش بیشتر میشه دستگاه مشکلی براش پیش نیومده فق ...

مرسی ازت عزیز دلم

نه الان شده ۲۸ 

نمیدونم والا فقط اومدم توش دیدم همه پوشه ها رفته و صفحه سیاه شده