2777
2789

یه دوستی دارم خیلی رابطش با شوهرش خوبه مثلا میخان حرف بزنن میگن اگه زحمتی نیس فلان چیزو بده بمن یا میگن سختت نیس منو برسونی فلان جا اگه اذیتی ولش کن نمیرم

مثلا هرکدوم خابن اون یکی بیدارش نمیکنه

کلی تعارف میکنن با هم دیگه که شما بشین من انجام میدم وسطاش هم گلم و خانم جان یا فلانی جان بهم میگن

امروز رفتیم یجا نذری میدادن شوهرش برا ما و بچه ها گرفت یادش رفت به خانمش بده من گفتم عه به فلانی ندادی گفت وای خانمم موند حالا خانمه هم بمن اشاره میکرد نگو بهش عیبی نداره و فلان

آخرم گفت بابا من دوست ندارم اصلا خودت بخور نوش جونت

حالا اگه من بودم شوهره رو جر میدادم ک چرا منو یادت رفت

زنه هم خیلی ب حرف شوهرشه بگه نرو فلان جا نمیره و فلان کارو نکن نمیکنه

شوهرش هم خیلی هوای خانم رو داره چه سر سفره چه تو بیرون همه جا یسره میگه خانم جان اینو بدم اونو بدم میخای فلان کارو کنم

دلم ازین روابط محترمانه ها میخاد😢😢😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به همسرم بگم اگه راضی نیستی نمیرم تاصب میخنده بهم میگه جوک باحالی بود😄😄😄

ماهم زیادی راحتیم حتی شده میگم باید ببری یالا

ولی اونا ی رابطه توام با احترام دارن

منم ازین صمیمیانه محترمانه ها دیدم زن وشوهری که دیگه میانسال حساب میشدن و موقع دیدن همدیگه تو راهرو ساختمون همدیگرو بغل و بوسیدن و یه بار رفتم سربزنم خونشون هم آقاهه چای آورد و گفت حاج خانم چای نمیخورن الان دمنوششون اماده میشه میارم خانومه میگفت فدای دستتون قربونتون لطف میکنین و در جواب کلی هم قربون صدقه خانومه رفت و ...‌‌

مرنج و مرنجان♡
منم ازین صمیمیانه محترمانه ها دیدم زن وشوهری که دیگه میانسال حساب میشدن و موقع دیدن همدیگه تو راهرو ...

چطور میتونن اینجور باشن پس چرا منو شوهرم عین سگ و گربه ایم

ماهم زیادی راحتیم حتی شده میگم باید ببری یالاولی اونا ی رابطه توام با احترام دارن

نه منظورم این نیست بی احترامی کنم بهش.ولی خوب ماری داشته باشم اصلا منتظر نمیمونم همسرم برسونه خودم به کارم میرسم وهمینطور همسرم.اصلا ذاتا ادمی نیستم بخوام کارامو بندازم گردنش