2777
2789

اتفاق خاصی نیفتاده

ازش خوشم هم میاد

ولی میخوام یهویی بگم دیگه نمیخوام آشنایی رو ادامه بدم

ببینم تلاشی میکنه یا نه

میترسم بخاطر سن و جدی بودنش بگه به سلامت ضایع شم😅😂

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کاربر بود میگفت اومدم ناز کنم طرف رفت زن گرفت نکن نی نی سایت انگار همه رو گرفته😅

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بنظرم شما واقعا تموم کن 

زندگی مگه مسخره بازیه

اونم عادت میکنه از فردا هرچی میشه میگه میخوام جدا شیم

تلاش کردن رو خودت متوجه میشی نیاز نیست کاری کنی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
بنظرم شما واقعا تموم کن زندگی مگه مسخره بازیهاونم عادت میکنه از فردا هرچی میشه میگه میخوام جدا شیمتل ...

اصلا تو مجازی متوجه تلاش کردنش نمیشم،

فقط تو واقعیت و دیدار حضوری تلاش میکنه برای سوال و صحبت و خنده و .. 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

اصلا تو مجازی متوجه تلاش کردنش نمیشم،فقط تو واقعیت و دیدار حضوری تلاش میکنه برای سوال و صحبت و خنده ...

پسرا تو مجازی خیلی بیخیالن

مجازی هم واسه شناخت نیست

بیشتر باهاش برو بیرون تا وقتی مطمئن نشدی ازدواج نکن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
حوصله سر رفته؟ 🙄

واقعیتش رو بگم ؟

امروز یه اقایی خیلی بهم اصرار کرد برای اشنایی 

چند ساعت از کارش زد اومد دنبال من

حس میکنم نامزدم اینجوری تلاش نکرده و ارتباطمون خیلی داره اروم پیش میره و انگار من همیشه هستم🥲😂

واقعیتش رو بگم ؟امروز یه اقایی خیلی بهم اصرار کرد برای اشنایی چند ساعت از کارش زد اومد دنبال منحس می ...

با چند نفری مگ یعنی چی اصرار کرد توم قبول کردی بیاد دنبالت😐😐🤦🏻‍♀️