2777
2789
عنوان

صلوات بفرست

46 بازدید | 2 پست

از جریان یاسوج بگم بهتون

یه پسری شماره اینو پخش میکنه ب عنوان پ.ولی

بعد دختره عکس مادر پسره ک مرده بوده رو پخش میکنه و میگه از بس کثیفی مادرت فوت شده

بعد پسره ۷ تا از دوستاشو جمع میکنه دختره رو میدزدن و بهش ... میکنن ۷ نفری😑🤧

دختره خیلی التماسشون میکنه ولی کارشونو انجام میدن

حالا دستگیر شدن دختره گفته اصلا نمیگذرم

احتمالا قصاص میکنن

ایناباهم هم دانشگاهی بودن باهم کل کل داشتن هیچکدوم کوتاه نمیومدن( حالا پسرا درخواست دوستی بهش دادن یانه که دختره قبول نکرد افتادن رو کل کل معلوم نیس) پسره همه جامیگه دختره خرابو پولی زیرهمه خوابید دختره هم عکسی که پسره گذاشت استوری بامادرش که سرطان گرف مرد دختره همونوشات میگیره استوری میکنه که مامانت اینقد به همه داد تاسرطان گرف مرد کم میدادی تانمیمردی بعد پسره باستاهمدانشگاهیا باهشتا ازدوستاشون که میشدن دوازده نفر دزدیدنش و بهش تجاوز کردن فیلم گرفتن تحقیرش کردن الان اون چهارتادانشجو گرفتن بقیش متوارین اینارو درملاعام بدون نوبت قصاص میکنن دختره هم میگن خودکشی کرد بعضیامیگن مرد بعضیا میگن هس من زمانیکه فیلمو دیدم التماسا دختره رو شنیدم اینقد گریه کردم یه لحظه جنون بهم دست داد اخه من متوجه میشدم چی میگه ازته دل زار زدم براش کاش دختره اینقد باپسراکل کل نمیکرد که اینجوری بشه اخه چرا عکس مادرشو گذاشتی که این بلاسرت بیاد تاچن روز حال روحیم خوب نبود حالم ازهرچ نره بهم میخوره

وایی😳😳💔💔

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.