2777
2789
عنوان

وای چرا انقدر من گیجم😭😂

50 بازدید | 6 پست

دیروز سرکار همکارم ک پسره مشکی پوشیده بود سر تا پا منم از همه جا بیخبر(شهادت و یادم نبود)

گفتم عه فلانی چرا مشکی پوشیدی خدا بد نده کسی فوت شده؟گفت نه 😐من حتی بعدشم نفهمیدم ک موضوع چیه الان یادم اومد که شهادته😑الان فکر میکنه من اسکلم یا بی دینم یا چی

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منک کلا واسم مهم نی مشکی بپوشن

سفید

اصن ازشون نمیپرسم🙁🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بنده خدا خودشم نمیدونست چ خبره وگرنه حتی ب کنایه هم بود میگفت شهادته😂

نه نه.ببین بعدش قرار شد زودتر از سرکار بره ک بره هیئت.من تازه الان یادم اومد ک برای اون بود 😐😭من دیگه خیلی گیجم.طرف اهل کنایه و اینا نیست

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

فک میکنن گیجی

خیلی هم عالی 🙂😂

منک کلا واسم مهم نی مشکی بپوشنسفیداصن ازشون نمیپرسم🙁🦦

اخه تا الان مشکی سابقه نداشت بپوشه.گفتم شاید کسیش مُرده تسلیت بگم بهش 😐