2777
2789

زیاد از رسمو رسوما سردرنمیارن من ترکم بگید چی میارن سال اول و اینکع ایا پدر مادر شوهرمم باید دعوت کنم؟ 

پدرمادرم ترک نیستن ولی خب کادو اوردن

خانواده شوهرم که ترکن هم کادو اوردن ولی طلاهم دادن 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترک نیستیم ولی سال اول یلدایی یه النگو یه انگشتر طلا لباس برای شوهرم برای خودمم ست ظروف چوبی دیگه خوراکی و آجیل هم بود

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

عزیزم وقتی پدر مادرم یلدایی میارن پدر مادر شوهرمم باید دعوت کنم؟

بله 

البته ما دوروبریامونم دعوت میکنین

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
عزیزم وقتی پدر مادرم یلدایی میارن پدر مادر شوهرمم باید دعوت کنم؟

اره 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
حالاکوتاشب یلدا

اره مونده ولی وقتی ادم یلدایی اماده میکنه زمان سریع میگذره

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

برای من میوه شیرینی هندونه کدو پخته شده اوردن بایه وسیله مثل فر گازی یاوسایل خونه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

عزیزم برای میوه آرایی ، سفارش کیک ، تزیین پک آجیل و تنقلات باید از قبل بری بیعانه بدی و وقت بگیری هر ...

اهاانشالله مبارک باشه

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
عزیزم پدر مادر شوهرتم دعوت کردی یا نه

ن. چون. دعواکرده بودیم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه