2777
2789

خودم خیلی ناراحتم میخوام ببینم اشتباه از منه یا طرف بد  حرف زده 

من ی دوستی دارم دو هفته پیش ی سقط تو هفته ۱۳داشت الان من تقریبا یک هفته میشه آبله مرغون گرفتم بعد زنگ زده بود حالم و بپرسه حرف شد گفته آره کلا چند هفتس سنگین شده همه چی اول سقط ترو شنیدیم خیلی ناراحت شدیم بعد ی اتفاقی برای فامیل افتاد مامانم مریض شد بعد این بلا سرمون اومد عصاب برامون نمونده نمیدونم چرا این چند هفته چرا انقدر سنگینه ،،واقعا همین طوره واقعا جو خونه سنگین بوده یهو برگشت گفت اگه فکر میکنی من چشمم دنبال بچه توئه اشتباه میکنی من انقدر محکم هستم که برام مهم نباشه منم خیلی ناراحت شدم گفتم کجای منظور حرف من این بوده چرا باید اینجوری فکر کنم خدای من شاهده حتی بیارم به این مسئله فکر نکردم 

حالا نظرتون من بد حرف زدم که اون اینجوری برداشت کرده 

نه بد حرف نزدی ایشونم احتمالا بعد سقط روانش بهم ریخته

از این ناراحتم که خودش بارها بهم حرف زده که تو لحظه جا خوردم ولی حرفش نکردم چرا اون باید حرف منو زود حرف کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا چند ساعت ناراحتم چون چن بار به من حرفای زده ولی من حرف نکردم یبار بهم گفت رفته بودم همایش فکر نکنم تو متوجه بشی بگم چی گفتن بزارم بهم گفت من کادوی از تو انتظار نداشتم این مقدار پول برای تو سنگین ولی من رو حساب دوستی اصلا حرفش نکردم