2777
2789

چندش لوووسسس ازیناس که فاز ورداشتتش انگار خارجیه و همه چیز دونه درون‌گرا و ساکته آدم میبینه میگه خدایا چقدر مظلومه 

😐😐حالا دیروز باهم بودیم بعد داشت ادای صحبت کردن یه دختره که فاصلمون دو مترم نیستو پیشم درمی‌آورد بحثو عوض کردم من یا مثلا حدودا اوایل آبان کلا یه فضایی بود بو میومد من خیلی غیرمستقیم گفتم انگار بوی بد میاد میشه لطفا پنجررو باز کنین بعد گفت آره فلانی حموم نمیره و اه اه پیف پیف😐آروم گفت ولی طرف کر نیست که میشنوه ناراحت میشه چه واکنشی نشون میدین شما؟ضایع شه دیگه ادامه نده این رفتار کثیفو  

نگین جدا شو به جز اون میخوام متوجه شه و البته میخوام تیکه وار و با شوخی بهش گوشزد کنم

اصلا ازون موقع از هرچی دختر درون‌گرا و لوس و ساکت و تک فرزند بدم اومده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم پای صحبتش نشینهر موقع چیزیگفت خودتو بزن به نشنیدن واکنش نشون نده یا یه سر مختصر تکون بده

اخه میدونی اگه طرف بشنوه نمیگه که کی گفته میگه فلانی و فلانی مسخرم میکردن میخوام اگه طرف شنید بفهمه من واقعا خودم ناراحتم ازین رفتارش

اه چقدر بدمیاد از اینایی ک بقیه را مسخره میکنن

مننمممم بعد ادای همه چیزدونارو درمیاره خودش ببخشیدا شبیه اسکلاس بعد اینجوریه که میگم فلان مبحثو نفهمیدم میگه واااااااققععااااا نمممییددونبیی با خنده البته ما اینو پیش دبستانی یآد گرفتیم

شاید باورت نشه همین آدم پیش بقیه از توهم بد میگه

اه مطمعنا ولی هیچوقت کسی باهاش اوکی نمیشه درون حد از رو دلسوزی وا تنهاس آوردم تو جمعمون حالا به غلط کردن افتادم