2777
2789

نمیدونم چیکار کنم بخدا الان دقیقا۱۱ روزه که پریود نمیشم بیبی هم منفی دلدرد دارم زیر دلمم تیر میکشه هرچی هم به ذهنتون برسه خوردم زعفرون اویشن گل گاو زبون رازیانه دارچین زنجبیل از دکتر رفتن میترسم به نظرتون میتونه بخاطر استرسی که داشتم باشه یا بخاطر سردی هوا؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماه پیش من ۱۴روز تاخیر داشتم اونم بخاطر استرس بود همش میگفتم باردارم بی بی میزدم منفی همش

وای مرسی از دلداریت عزیزدلمممم اروم شدم همش احساس میکنم دور از جون تنبای تخمدانی چیزی گرفتم

من دوماه پیش اینجوری شدم زعفرون و ...همه چیم خوردم نشدم با ۱۷روز تاخیر پریود شدن

خدا از دهنت بشنوه منم اینطوری شم مرسی از اینکه تجربتو درمیون گزاشتی خیلی خیلی اروم شدم

قربونت برم انقدر انرژی مثبتی بخدا اکثرا میگن برو دکتر تنبلی تخمدان داری انقدر استرس کشیدما

ن عزیزم من ماه پیش باز دهم پریود شدم الان  داره۱۵میشه پریود نشدم تنبلی تخمدانم ندارم😘

بخند نزار خنده هات آرزوت شن😊💜

ن عزیزم من ماه پیش باز دهم پریود شدم الان داره۱۵میشه پریود نشدم تنبلی تخمدانم ندارم😘

استرس و اینا داشتی مثل من؟اگر نه که مطمئنم بخاطر سرماست....بیا اگه شدیم به هم بگیم🥲

استرس و اینا داشتی مثل من؟اگر نه که مطمئنم بخاطر سرماست....بیا اگه شدیم به هم بگیم🥲

ن استرس ندارم چون رابطه  مداشتم بعدم یکنو رفتم کیست ندارم 😘باشه عشقم  تو رابطه نداشتی؟شاید بخاطر رابطس

بخند نزار خنده هات آرزوت شن😊💜