2777
2789
عنوان

عمل بینی بعد ازدواج

141 بازدید | 16 پست

من زمان مجردی از ۱۸ سالگی تا الان که ۲۴ سالمه دودل بودم که بینی‌مو عمل کنم یا نه، خونه‌ی پدرمم شرایطش بود ولی خودم میترسیدم پشیمون شم، الان ازدواج کردم ولی دلو زدم به دریا و میگم عمل کنم تو دلم نمونه، چه فایده داره عمل نکنم همیشه ته دلم یه طوری باشه

الان فقط یه مشکل دارم، اینکه اگه یه سال بعد ازدواج عمل کنی بقیه نمیگن خونه‌ی باباش اجازه یا پول نداشت تا ازدواج کرد رفت عمل کرد؟ راستش خودمم یکی تو فامیل بود راجبش اینطوری میگفتم کارم خوب نبود ولی اون کلا کوبیده بود از نو ساخته بود از اول ازدواج، فقط عمل بینی نبود

الان نمیدونم چیکار کنم ینی بخاطر حرف مردم چن سال صبر کنم یا بذارم تو دلم بمونه؟☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ی سال بعد عمل کردم البته فقط سه تومن همسرم داد بقیش از خودم بود ب کسیم نگفتم خودم پول دادم برامم مهم نبود چی بگن 

البته چیزیم نشنیدم ..

ولی دهن مردم همش بازه بیخیالش  برو عمل کن ..

من بعد ازدواج چاق شدم بعد با خنده بهم گفتن مامانت هیچی نمیپخت و دست پختش خوب نبود لاغر بودی الان چاق شدی😐😐😐😐 

یا مثلا ابرومونو بردی چرا انقدر چاق حالا میگن قبلا چیزی نمیخورد

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش شاید ۹۰٪ اطرافیان میگن نیاز به عمل نداره ولی با عمل خیلی صورت باکلاس میشه🥺

ب منم میگن البته من بخاطر ورزشم نمیتونم عمل کنم توپ بخوره داغون میشه تا اخر عمرم ولییی چن وقتیه ب ذهنم افتاده برم

منم ی سال بعد عمل کردم البته فقط سه تومن همسرم داد بقیش از خودم بود ب کسیم نگفتم خودم پول دادم برامم ...

ای بابا، این چه حرفیه، اکثرا بعد ازدواج اضافه وزن پیدا میکنن، طبیعیه☹️

ای بابا، این چه حرفیه، اکثرا بعد ازدواج اضافه وزن پیدا میکنن، طبیعیه☹️

اره چون مجردی تحرکم بیشتر بود 

بعد ازدواج هورمون ها بهم می یزه و میل ب غذا بیشتر میشه ولی بعضیا نفهمن 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ب منم میگن البته من بخاطر ورزشم نمیتونم عمل کنم توپ بخوره داغون میشه تا اخر عمرم ولییی چن وقتیه ب ذه ...

واقعا سر دوراهی موندم، نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم😐