2777
2789

ناپدری مو خیلی دوست داشتم از بابام بیشتر خواهر برادرام نذاشتن با مامانم زندگی کنه ۱۳ سال پیش جدا شدن مامانمم پارسال فوت شد امروز تو خیابون دیدمش اون منو دید صدام زد برگشتم دیدم ناپدریمه دلم براش تنگ شده بود😓 چون من محبت پدری ندیدم هیچوقت گفتم مامان فوت شده با گریه گفت میدونم مراسمش اومدم تو منو ندیدی جلو شوهرت جلو نیومدم گفتم شاید نخوای بهش بگی منو یا ندونه کلا بد بشه بعد کلی گریه کرد منم گریه کردم😓😔😔😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد ناراحت کننده🥲💔

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

دمش گرم چ ادم خوبی.

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون