2777
2789

من سر لجج با شوهرم ک  دعوا کرده بودیم اون موقع دوست بودیم میخاستم زن یکی از خواستگارام بشم با اینک ازش خوشم نمیومد مامان بابامم بشدت مخالف بودن منم سرم دااغ 

خلاصه شوهرم هر جور بود اومد خواستگریو قسمت هم شدیم 

حالا این پسره اشغال ول کن نیست خدا ازش نگذره شب عروسیش بخدا از اول تا اخر یجوری نگام میکرد ک از سالن فرار کردم  گفتم الان حرف در میاد 

امشبم بابام نذری دشت من رفتم پای دیگ بررا همکار شوهرم غذا بکشم این بیشعور اومد گشت دور من جور ک نفسش به من میخورد نکبت منم هرچی جامو عوض میکردم میومد دنبالم اخرشم خودشو زد بهم عوضییییی مردک شبیه میمونه حالم ازش بده بدبختی اینک هم همسایه است هم اقوام 

ولی خدرشکر کم میبینمش   

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

خوب وقتی اصرار داشتی زنش بشی توهم داره که عاشقشی الان هم خودشو نشونت میده که احساس دلتنگی نکنی😅😅😅😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

راستی من هیچ قولی نداده بودم بهش ولی اونقد بز عقل بودم ک گف بابام مامانم مخان بیان خواستگاری منم گفتم تشریف بیارن همین تنها حرف منو این نکبت در تمام عمر 

حالا شنیدم با اینک زن داره پا شده رفته خواستگاری یه بدبختی بابای دختره فهمیده انداخته اش برون   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب وقتی اصرار داشتی زنش بشی توهم داره که عاشقشی الان هم خودشو نشونت میده که احساس دلتنگی نکنی😅😅😅 ...

اصرار نداشتم ادامه کامنت مو بخون نوشتمم بخدا اصن نمیشناختمش تا اون موقع البته قبول دارم بی عقلی کردم 

اصرار نداشتم ادامه کامنت مو بخون نوشتمم بخدا اصن نمیشناختمش تا اون موقع البته قبول دارم بی عقلی کردم

اینهم جواب بی عقلیت 

البته با عرض پوزش 

بعضی ها زود هوا برشون میداره این هم از اونهاس

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اینهم جواب بی عقلیت البته با عرض پوزش بعضی ها زود هوا برشون میداره این هم از اونهاس

اره فقط 18 سالم بود نفهمیدم چیکار کردم ولی الان دیگ 10 ساله متاهلم