2777
2789

شوهرم دندونش شکسته ۱هفتست درد میکنه امروز صبح رفت جلسه بعدم رفت شهر تا دندونشو پر کنه ک اونم وقتش ۷نیم شد

پسرمم از صبه شکم درد گرفته یبوست داش

منم سرکار بودم

بچه دست مامانم میمونه صبحا

الان خودم تحت فشارم همینجوری مدام سرررکوفت میزنه تا مغز استخون ادم میسوزه

میگ تو قایمکی شوهرتو فرستادی رفت بیا تحویل بگیر

چرا ،چون بهش نگفتم داره میره فلانجا

خودش میگفت چرا فلانی فلانکارست توام باید بشی الان فقط میگ زن تو خونه میشینه و...

بابا چقدر اخه نیش 

اینجا میمونم این از سر تاپامو گل میبنده

خونه خودم شوهرم

با شوهرم جایی میرم میگ تو رفتی مراقب نبودی بچه ال شد بل شد

اصلا تو قانونش اینه بچه نباید گریه کنه

سرما بخوره

اخ بگه

باید

بخوووره بخوووره

خب پس چرا بچه های خودت اینزور نبودن

بخدا تحت فشار میزاره عین سگ میشم

همیچین تلخ زبون و پر ادعا دلم میخواد منفجر شم از ادعاهاش 

مادرمنم بازبون تندش زندگی همه بچهاشو خراب کرد 

من که مجبورشدم طلاق بگیرم و حالا توشهر غریبی زندگی کنم. خواهر بیچاره م زندگیش خراب شد داداشام نتونستن ازدواج کنن بخاطر زبون نامهربان مادرم 

البته دلسوز بچها هست فقط زبون محبت نداره و برخوردش عجیبه چیکارش میشه کرد مادره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به هر کی خوبی کردم گفت دشمنی

پشت هر کی وایسادم قدر ندونست

هر کاری از جون مایع گذاشتم برا عزیزام قدر ندونستن فکر و ذکرم هستن ولی ذره ای پیششون خوب نیستم

خاک بر سررر من 

گاهی دلم میخواد نباشم دلم خیلی گرفتهخیللللی

ازمن بدتر نبودی که اگربرات بگم چه کتکای تو بچگی تا15سالگی میخوردم یا ضایع شدنم وسط جمع. هیچ دوستی نداشتم بخاطر رفتارش. همیشه و همه جا تحقیرم کرد و زد توسرم. نزاشت درس بخونم نزاشت زندگیمو کنم 

ازمن بدتر نبودی که اگربرات بگم چه کتکای تو بچگی تا15سالگی میخوردم یا ضایع شدنم وسط جمع. هیچ دوستی ند ...

اخه ما دچار چه گناهی هستیم چرا باید مصیبت سرمون بیاد شادی عمرش کوتاهو فراری 

اخه ما دچار چه گناهی هستیم چرا باید مصیبت سرمون بیاد شادی عمرش کوتاهو فراری

بخدا گاهی وقتا به کتکای که بچگی بدون دلیل خوردم اشکم میریزه.ولی همه چی گذشت و من همسری دلسوز دارم و حالا که چند ساله از پدرمادرم دور شدم هر روز زنگ میزنن که دلتنگ منن.. منم اون سختیارو میزارم پای دلسوزی مادرانه ی مادرم.. ولی اون همه سختی باعث شد براخودم شیر زنی باشم و سخت و محکم مقابل همه مشکلات اینکه لوس بار نیومدم خوشحالم